Vitra DKR miniatuur

De Vitra DKR stoel - nu ook als miniatuur!

  • Schaalmodel van Vitra
  • Een leuke woondecoratie
  • Gemaakt van dezelfde materialen en technieken als het origineel
  • Op een schaal van 1:6

€ 309,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra DKR miniatuur
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Vitra DKR miniatuur

Hoewel de DKR uit koude en harde materialen bestaat, heeft de stoel een comfortabele vorm die zich aansluit op het menselijk lichaam. De stoel is gemaakt door het iconische ontwerp-duo Eames, die deze stoel ontwikkelden in kader van een wedstrijd voor het Museum of Modern Art in New York. De stoel was echter een groot succes en werd zo in de collectie opgenomen van Vitra.

Vitra DKR miniatuur

De miniatuur collectie van Vitra brengt de meest belangrijke meubelen uit de moderne meubelgeschiedenis in klein formaat. Deze miniaturen zijn voorzien van de originele constructie en bestaan uit de zelfde materialen en kleuren die bij het origineel ook wordt gebruikt. De DKR miniatuur is gemaakt op een schaal van 1:6 vergeleken met het origineel.

Artikelnummer329658
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

Charles & Ray Eames

Charles & Ray Eames

Charles & Ray Eames worden gezien als de belangrijkste ontwerpers van Amerika, de grondleggers van modern design. Ze hebben iconische designproducten ontworpen die voor een groot deel in de collectie van het designmerk Vitra opgenomen zijn. Charles & Ray Eames groeide uit tot een begrip in de designwereld van de twintigste eeuw.

^