Vitra La Chaise miniatuur

De La Chaise fauteuil - als miniatuur van Vitra!

  • Gemaakt op een schaal van 1;6
  • Vervaardigd uit dezelfde materialen en technieken als het origineel
  • Een must-have voor echte designliefhebbers!

€ 355,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra La Chaise miniatuur
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Vitra La Chaise miniatuur

La Chaise is een bijzonder meubelstuk die ontworpen is door het iconische ontwerp-duo Eames. De fauteuil bestaat uit twee flinterdunne glasvezelschalen die aan elkaar bevestigd zijn met lijm en rubberen schijven. De holle ruimte is gevuld met piepschuim. De vrije ruimte in de rug van de La Chaise was puur een designelement, die de lichtheid van de stoel benadrukt. Het onderstel is gemaakt van vijf metalen staven die in een kruisvoet zijn bevestigd.

Vitra La Chaise miniatuur

De Miniatuur collectie van Vitra brengt de meest belangrijke meubelen uit de moderne meubelgeschiedenis in klein formaat. Deze miniaturen zijn voorzien van de originele constructie en bestaan uit de zelfde materialen en kleuren die bij het origineel ook wordt gebruikt. De La Chaise miniatuur is gemaakt op een schaal van 1:6 vergeleken met het origineel.

Artikelnummer329650
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

Charles & Ray Eames

Charles & Ray Eames

Charles & Ray Eames worden gezien als de belangrijkste ontwerpers van Amerika, de grondleggers van modern design. Ze hebben iconische designproducten ontworpen die voor een groot deel in de collectie van het designmerk Vitra opgenomen zijn. Charles & Ray Eames groeide uit tot een begrip in de designwereld van de twintigste eeuw.

^