Vitra La Chaise miniatuur

De La Chaise fauteuil - als miniatuur van Vitra!

  • Gemaakt op een schaal van 1;6
  • Vervaardigd uit dezelfde materialen en technieken als het origineel
  • Een must-have voor echte designliefhebbers!

€ 349,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra La Chaise miniatuur
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Design: Charles & Ray Eames, 1948

La Chaise is een bijzonder meubelstuk die ontworpen is door het iconische ontwerp-duo Eames. De fauteuil bestaat uit twee flinterdunne glasvezelschalen die aan elkaar bevestigd zijn met lijm en rubberen schijven. De holle ruimte is gevuld met piepschuim. De vrije ruimte in de rug van de La Chaise was puur een designelement, die de lichtheid van de stoel benadrukt. Het onderstel is gemaakt van vijf metalen staven die in een kruisvoet zijn bevestigd.

Vitra La Chaise miniatuur

De Miniatuur collectie van Vitra brengt de meest belangrijke meubelen uit de moderne meubelgeschiedenis in klein formaat. Deze miniaturen zijn voorzien van de originele constructie en bestaan uit de zelfde materialen en kleuren die bij het origineel ook wordt gebruikt. De La Chaise miniatuur is gemaakt op een schaal van 1:6 vergeleken met het origineel.

Ben je op zoek naar de gewone variant? Bekijk dan hier de Vitra La Chaise fauteuil.

Artikelnummer329650
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

Charles & Ray Eames

Charles & Ray Eames

Charles & Ray Eames worden gezien als de belangrijkste ontwerpers van Amerika, de grondleggers van modern design. Ze hebben iconische designproducten ontworpen die voor een groot deel in de collectie van het designmerk Vitra opgenomen zijn. Charles & Ray Eames groeide uit tot een begrip in de designwereld van de twintigste eeuw.

^