Vitra La Mamma miniatuur

De La Mamma miniatuur van Vitra!

  • Een iconisch meubelstuk als miniatuur
  • Schaalmodel van 1:6 vergeleken met het origineel
  • Een bijzondere woonaccessoire

€ 485,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra La Mamma miniatuur
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Design: Gaetano Pesce

La Mamma is een icoon uit de Pop Art. Ontwerper Gaetano Pesce heeft zich laten inspireren door prehistorische vrouwelijke vruchtbaarheidsfiguren. De bal die bevestigd zit met een ketting aan deze stoel is een symbool voor gevangenschap. De bijzondere vorm, constructie en stoffering van deze stoel was een revolutionaire doorslag in de meubelindustrie.

La Mamma miniatuur van Vitra

De Miniatuur collectie van Vitra brengt de meest belangrijke meubelen uit de moderne meubelgeschiedenis in klein formaat. Deze miniaturen zijn voorzien van de originele constructie en bestaan uit de zelfde materialen en kleuren die bij het origineel ook wordt gebruikt. De La Mamma miniatuur is gemaakt op een schaal van 1:6 vergeleken met het origineel.

Artikelnummer329393
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

^