Vitra Lounge Chair & Ottoman miniatuur

De Vitra Lounge Chair & Ottoman als miniatuur!

  • Dit schaalmodel is een echt collectors item!
  • Schaal 1:6
  • Gemaakt van dezelfde bijzondere technieken en materialen als het origineel

€ 825,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra Lounge Chair & Ottoman miniatuur
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Vitra Lounge Chair & Ottoman miniatuur

De Lounge Chair is een van de meest bekende meubelstukken die ontworpen zijn door Charles & Ray Eames. De stoel is gemaakt in 1956 en is een echte klassieker geworden binnen de moderne meubelgeschiedenis. Deze fauteuil staat vandaag de dag nog steeds prachtig in vele uiteenlopende interieurs.

Vitra Lounge Chair miniatuur

De Miniatuur collectie van Vitra brengt de meest belangrijke meubelen uit de moderne meubelgeschiedenis in klein formaat. Deze miniaturen zijn voorzien van de originele constructie en bestaan uit de zelfde materialen en kleuren die bij het origineel ook wordt gebruikt. De Miniatuur Lounge Chair is gemaakt op een schaal van 1:6 vergeleken met het origineel.

Artikelnummer329193
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

Charles & Ray Eames

Charles & Ray Eames

Charles & Ray Eames worden gezien als de belangrijkste ontwerpers van Amerika, de grondleggers van modern design. Ze hebben iconische designproducten ontworpen die voor een groot deel in de collectie van het designmerk Vitra opgenomen zijn. Charles & Ray Eames groeide uit tot een begrip in de designwereld van de twintigste eeuw.

^