Vitra Tulip Chair miniatuur

De Tulip Chair als miniatuur!

  • Prachtige miniatuur van Vitra
  • Schaalmodel van 1:6
  • Een bijzondere woonaccessoire

€ 279,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra Tulip Chair miniatuur
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Vitra Tulip Chair miniatuur

De Tulip Chair is een van de meubelen die Eero Saarinen in een periode van vijf jaar heeft ontwikkeld. Het trompetonderstel is voor deze collectie zeer kenmerkend. De Tulip Chair is uitgegroeit tot een echt designicoon en is niet meer weg te denken uit de moderne meubelgeschiedenis.

De Tulip Chair miniatuur van Vitra

De Miniatuur collectie van Vitra brengt de meest belangrijke meubelen uit de moderne meubelgeschiedenis in klein formaat. Deze miniaturen zijn voorzien van de originele constructie en bestaan uit de zelfde materialen en kleuren die bij het origineel ook wordt gebruikt. De Tulip Chair miniatuur is gemaakt op een schaal van 1:6 vergeleken met het origineel.

Artikelnummer329394
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

^