Vitra Zig Zag miniatuur

De bekende Zig Zag stoel van Gerrit Rietveld als miniatuur

  • Schaalmodel van Vitra
  • Een bijzondere woonaccessoire
  • Gemaakt op een schaal van 1:6

€ 199,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra Zig Zag miniatuur
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Vitra Zig Zag miniatuur

Design: Gerrit Rietveld, 1934

De Zig zag stoel is een van de meest bekende ontwerpen van Gerrit Rietveld. Hij werd geïnspireerd door de Sitzgeiststuhl en stoelen met een slede onderstel. De stoel is vervaardigd uit vier planken die in elkaar bevestigd zijn. De Zig Zag stoel wordt gezien als een bijzondere constructie, gegoten in een prachtige vorm met functionaliteit. De stoel is inmiddels al in vele vormen geproduceerd: met of zonder armleuningen, met een geperforeerde rugleuning en als kinderstoel. Nu is de stoel ook verkrijgbaar als miniatuur!

De miniatuur Zig Zag stoel van Vitra

De miniatuur collectie van Vitra brengt de meest belangrijke meubelen uit de moderne meubelgeschiedenis in klein formaat. Deze miniaturen zijn voorzien van de originele constructie en bestaan uit de zelfde materialen en kleuren die bij het origineel ook wordt gebruikt. De Zig Zag miniatuur is gemaakt op een schaal van 1:6 vergeleken met het origineel.

Artikelnummer329698
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

^