Ferm Living Muses vaas

De Ferm Living Muses is een serie van bijzondere vazen

  • Vijf verschillende vazen
  • Gemaakt van geglazuurd keramiek
  • Prachtig in ieder interieur

€ 79,00
Vanaf € 79,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Ferm Living Muses vaas
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Ferm Living Muses vaas

De Muses van Ferm Living bestaan uit vijf verschillende, maar complementaire vazen. Door het gebruik van geglazuurd keramiek en de bijzondere vormgeving hebben deze vazen een eigentijdse, maar toch een tijdloos uiterlijk. Ze passen hierdoor goed in het hedendaagse interieur.

De serie bestaat uit vijf verschillende vazen met ieder een eigen naam, namelijk: Ania, Clio, Calli, Talia en Era. De Era en Talia bestaan uit twee losse elementen, die ook los van elkaar kunnen neergezet worden voor een speels effect.

Artikelnummer323729
Ferm Living

Ferm Living

Volgens Ferm Living zit het leven vol met contrasten. Hiermee daagt Ferm Living zich telkens opnieuw uit. Gebaseerd op passie voor authentiek design en duidelijke functionaliteit, wordt de toekomst vorm gegeven. Met de producten afkomstig van Ferm Living willen zij je de contrasten van het leven meer in evenwicht brengen.

^