Ferm Living Shell Pot

Een prachtig Deens ontwerp: De Firm Living Shell Pot!

  • Een prachtige toevoeging aan jouw interieur
  • Bruikbaar voor verschillende doeleinde
  • Gemaakt van keramiek met een matglazende afwerking

€ 99,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Ferm Living Shell Pot
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Ferm Living Shell Pot is een prachtige pot ontworpen door het Deense designmerk Ferm Living. De pot heeft een uniek ontwerp geïnspireerd op de organische vorm van een schelp. Het is gemaakt van hoogwaardig keramiek en heeft een matglanzende afwerking die de textuur van de schelpen nabootst, die binnenkant van de pot is wel geglazuurd. De kleur van de pot is Offwhite.

Het is perfect om planten in te plaatsen, maar kan ook gebruikt worden als decoratief element in vrijwel elke kamer van het huis.

Afmetingen:

W31xH20xD15

Artikelnummer318190
Ferm Living

Ferm Living

Volgens Ferm Living zit het leven vol met contrasten. Hiermee daagt Ferm Living zich telkens opnieuw uit. Gebaseerd op passie voor authentiek design en duidelijke functionaliteit, wordt de toekomst vorm gegeven. Met de producten afkomstig van Ferm Living willen zij je de contrasten van het leven meer in evenwicht brengen.

^