Fritz Hansen Ikebana vaas

De bijzondere Fritz Hansen Ikebana vaas

  • Een unieke vaas
  • Ideaal voor bloemen schikken
  • Verkrijgbaar in twee verschillende maten

€ 119,00
Vanaf € 119,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Fritz Hansen Ikebana vaas
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Fritz Hansen Ikebana vaas

De Ikebana vaas van Fritz Hansen is een bijzondere, kunstzinnige manier om uw bloemen te schikken. U kunt de bloemen neerzetten zoals u wilt!

De vaas is verkrijgbaar in twee verschillende maten, namelijk in small en large. De large vaas is een langwerpige vaas en de small & medium zijn rond.

Artikelnummer323703
Fritz Hansen

Fritz Hansen

Fritz Hansen is een design merk uit Denemarken en heeft een ontwerpfilosofie dat alle producten die zij ontwerpen een doel moeten hebben. Fritz Hansen gelooft in eenvoud en minimalisme en werkt samen met individuele architecten en designers. Hedendaags en mooi design mag volgens Fritz Hansen de kwaliteit nooit in de weg staan.

Jaime Hayon

Jaime Hayon

De Spaanse kunstenaar en designer Jaime Hayon ontwerpt meubelen voor bekende merken. Al zijn ontwerpen stralen creativiteit uit en vallen op door het materiaal gebruik en vakmanschap. Zijn visie vervaagt de lijnen tussen kunst, decoratie en design. Hierdoor is hij een van de meest invloedrijke designers van de laatste eeuw.

^