Vitra Herringbone Vessels

De Vitra Herringbone Vessels bestaan uit een collectie vazen, kommen en schalen!

  • Speels design
  • Handgeverft, waardoor ieder stuk uniek is
  • Keuze uit verschillende kleuren en vormen

€ 115,00
Vanaf € 115,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra Herringbone Vessels
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer: Raw-Edges

De Herringbone Vessels zijn keramische decoraties met prachtige patronen van glazuur. De Vessels worden met de hand in glazuur gedompeld, hierdoor is elk stuk uit de Herringbone-collectie uniek.

De Vessels bestaan uit kommen, schalen en twee soorten vazen, namelijk glad of geribbeld. Combineer de keramische decoraties voor een prachtig effect!

Artikelnummer325233
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

^