Vitra Nuage Vaas

De Vitra Nuage vaas is een creatieve vaas met een golvend oppervlakte.

  • Geeft een nieuwe artistieke manier van bloemen en grassen schikken
  • Komt in verschillende kleuren

  • Verkrijgbaar in aluminium en keramiek.

€ 169,00
Vanaf € 169,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra Nuage Vaas
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Vitra Nuage Vaas

De Vitra Nuage Vaas is een stijlvolle toevoeging aan ieder interieur. De vaas heeft door de acht verschillende buizen een golvend oppervlakte, wat zorgt voor een speels samenspel van licht en schaduw. De verschillende buizen kunnen gebruikt worden om bloemen of planten op een artistieke manier te schikken.

De Nuage vaas is verkrijgbaar in drie verschillende maten en in diverse kleuren: donkergroen, zilver, pastelblauw, staalblauw en oranje
Ze zijn gemaakt van gekleurd, geanodiseerd aluminium of keramiek.

Afmetingen

Nuage large: 19,5 x 11 x 30 cm

Nuage medium: 19,5 x 11 x 24 cm

Nuage small: 19,5 x 11 x 13 cm

Artikelnummer323028
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

^