Vitra Trays

De Vitra Trays vrolijken ieder interieur op!

  • Verkrijgbaar in een set van drie verschillende maten
  • Speels kleurenverloop van groen of rood
  • Gemaakt van voedselveilig ABS-kunststof

€ 119,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra Trays
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Vitra Trays komen in een set van drie. Ze zijn in kleur op elkaar afgestemd doordat deze als het ware een kleurenpalet hebben van rood of groen. Dit geldt ook voor de maten, dat loopt van groot naar klein. De Trays staan natuurlijk heel leuk bij elkaar, maar kunnen ook voor een evenwicht zorgen in uw interieur wanneer deze verspreid staan.

Het simpele ontwerp zorgt ervoor dat de Trays in voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. Het ABS-kunststof is zelfs voedselveilig.

De Trays zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleurenverlopen, namelijk groen of rood. De Trays zijn goed te combineren met andere woonaccessoires van vitra. Zo staat deze ook geweldig met de Vitra Rotary Tray.

Afmetingen (één set):
Klein: Ø180 cm
Middel: Ø290 cm
Groot: Ø400 cm
De trays zijn 3 cm hoog.

Artikelnummer325063
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

^