Vitra Wooden Dolls

De Vitra Wooden Dolls zijn bijzondere houten beeldjes

  • 28 unieke ontwerpen
  • Gemaakt van massief sparrenhout
  • Handgeschilderd

€ 129,00
Vanaf € 129,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra Wooden Dolls
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Vitra Wooden Dolls

De Vitra Wooden Dolls zijn bijzondere woonaccessoires die ieder een eigen persoonlijkheid hebben; sommige poppen zijn blij en sommige zijn somber. Ze zijn allemaal voorzien van een eigen bijzondere vormgeving en iedere Wooden Doll is uniek op zichzelf.

De Wooden Dolls komen in 28 verschillende uitvoeringen en in verschillende maten. Staat uw favoriet er niet bij of wilt u ze allemaal bekijken? Refereer dan naar de productsheet en vraag een offerte aan!

Artikelnummer323726
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

Alexander Girard

Alexander Girard

Alexander Girard is een Amerikaanse designer en architect die vooral bekend staat om zijn textielontwerpen. In 1952 werd Girard aangenomen als hoofd van de textielafdeling bij Herman Miller, waar hij samenwerkte met Charles en Ray Eames en George Nelson. Hij ontwierp meer dan 300 textieldesigns met gewaagde kleuren en patronen.

^