Hay	About a chair |	Actie 3 + 1 gratis Flos	Arco Booglamp | Super voordelig Vitra	Eames Plastic Chairs | Uit voorraad leverbaar..Label Hidde | Nieuw binnen ..

Berden Wonen & Slapen - Design Winkel


Bij Design winkel Berden vindt u moderne en design meubels van goede kwaliteit. Kwaliteit die wij kunnen garanderen door onze samenwerkingsverbanden met uitsluitend topmerken, zoals de Sede, Leolux, MDF Italia, Rolf Benz en Vitra. Wij hebben daarnaast nog veel meer merken in ons assortiment om uw woonkamer, eetkamer, of slaapkamer om te toveren tot een kamer met mooie design meubelen. Deze kunt u bekijken op onze merkenpagina. Jarenlange ervaring biedt ons de mogelijkheid om uw woonwensen en ideeën te vertalen in aansprekende interieur concepten. 


Persoonlijke smaak in een veranderende wereld

Als er iets vaak verandert, is het wel de wereld van design meubels. Populaire designmerken verrassen ons steeds weer met bijzondere ontwerpen en technologische hoogstandjes. Het ene meubel is nog mooier dan het andere.

Wij volgen de trends in design meubelen op de voet, zodat u uit een groot en actueel assortiment van bijvoorbeeld Cassina, Hay, Artifort of Pastoe kunt kiezen. Afgezien van alle trends is de keuze voor een design meubel erg persoonlijk. Over smaak valt natuurlijk niet te twisten. Met een design meubel van een van onze merken voorziet u uw interieur van een waar pronkstuk. Alle meubelen uit ons assortiment zijn van de hoogste kwaliteit, waardoor u er vele jaren plezier van heeft.
 

Slapen in een design kamer

Nederlanders slapen gemiddeld 7 uur en 6 minuten, waardoor we er bijna een derde van ons leven doorbrengen. Echter liggen we tegenwoordig nog meer tijd in bed; we kijken er tv of lezen een boek. Reden genoeg dus om veel aandacht te besteden aan uw bed en matras. U kunt natuurlijk ook de Leolux Caruzzo op uw slaapkamer plaatsen!

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment van alles wat u nodig heeft in de slaapkamer, van boxsprings tot bedtextiel en van matrassen tot kasten. Dit alles ook weer in samenwerking met verschillende gerenommeerde merken, zoals Auping, Avek, MLine, Norma en Jensen.