Rechthoekige vloerkleden | maak het sfeervol

Wij hebben een mooie collectie rechthoekige vloerkleden, in verschillende stijlen, kleuren en materialen. Voor iedere woonstijl is een bijpassend vloerkleed te vinden. Een vloerkleed voegt warmte toe aan je interieur. Natuurlijk voelt een vloerkleed ook warm aan, aan je voeten, ook maakt het de woonruimte levendiger. Bij Berden Wonen vind je een ruim aanbod van designvloerkleden. Onder andere B&B Italia, Cassina, CS Rugs en HAY zijn vertegenwoordigd.

Producten 1-20 van 30

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 30

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Design rechthoekig vloerkleed

Design is vaak al een lust voor het oog. Hoe het tot stand is gekomen, welke materialen zijn gebruikt en de (grafische) vormgeving. Het zijn veelal objecten waar je je ogen niet vanaf kunt houden. Dit geldt ook voor onze design rechthoekige vloerkleden. Het zijn ware kunstobjecten, met mooie grafische motieven. Het voegt sfeer en luxe toe, het is een ware eyecatcher voor je interieur. Of je nu kiest voor een rechthoekig of rond vloerkleed, je hebt keuze genoeg. Ook qua kleur is er altijd een vloerkleed dat past bij jouw woonwensen en woonstijl.

Rechthoekige vloerkleden; diverse afmetingen

Berden Wonen heeft een mooi en ruim aanbod van diverse rechthoekige vloerkleden. Van vloerkleden met veel kleur en patronen tot effen vloerkleden. Niet alleen het aanbod in de verschillende designmerken is groot, ook de afmetingen van de vloerkleden zijn in vele gevallen eindeloos. Diverse vloerkleden zijn in de afmetingen 300x200 cm, 350x250 cm of zelfs 400x300 cm verkrijgbaar.

Ook zijn er verschillende vloerkleden die voor jou precies op maat gemaakt kunnen worden. Hierdoor kun je je eigen gewenste rechthoekige vloerkleed samenstellen, in de afmeting welke geheel in jouw woonkamer, eetkamer of slaapkamer past.

Koop je rechthoekig vloerkleed bij Berden Wonen

Een rechthoekig vloerkleed koop je bij Berden Wonen. Bekijk onze collectie design vloerkleden online of bezoek een van onze woonwinkels. We adviseren je alvorens je bezoek contact met ons op te nemen. Wij informeren je graag in welke woonwinkel je het betreffende vloerkleed kunt vinden. Ervaar het rechthoekige vloerkleed, zo kun je de beste keuze maken voor in je woonkamer, eetkamer of misschien wel slaapkamer.

Weet je welk design het beste in jouw interieur past? Vraag gemakkelijk online een offerte aan of plaats je order online!

^