Berden & Galerie Ptah

In al onze winkels vind je mooie kunstwerken van diverse kunstenaars. Deze werken zijn geselecteerd door onze gespecialiseerde kunstpartner Ptah Kunstadvies. De schilderijen aan de muur en prachtige beelden verspreid door de winkels passen bij dat typische 'Berden gevoel'.

Berden & Ptah kunstadvies
Samen komen we tot het gewenste resultaat

Team Ptah

Het team van Ptah Kunstadvies bestaat uit Paul Hekkens, Jacqueline Hermsen, Janine Reinders en Lonneke Geurts. Samen hebben ze al heel wat jaren ervaring in de wereld van kunst. Ze mogen zich dan ook wel zeer ervaren kunstadviseurs noemen.

Kunst kies je op gevoel

Kunst maakt een interieur persoonlijk, omdat het echt gaat om ieders eigen en unieke smaak. In onze winkels zorgen we ervoor dat het totaalplaatje klopt en dat het een inspirerend geheel wordt waarin de kleuren, lijnen, formaten en vormen samenkomen. Zie je in een van onze winkels iets hangen waar je helemaal weg van bent? Dan is het mogelijk om dit kunstwerk te bemachtigen. Zij brengen alles in orde; van transport tot het ophangen van het mooie kunstwerk en eventueel verder advies. Kunst kan een interieur echt afmaken en daar helpt Ptah je graag bij! Ga voor meer informatie naar www.ptah.biz.

Kunst bij Berden wonen

Met een vloeroppervlakte van meer dan 200m² biedt het galeriegedeelte bij Berden Venlo een ruime expositieruimte. Daarnaast is er in de hele winkel kunst te bewonderen, gepresenteerd in prachtige settings. Naast Berden Venlo zijn ook onze vestigingen in Sittard en Heerlen ingericht met kunstwerken uit de Ptah-collectie. Het is zeker de moeite waard om een keer te komen kijken. Op deze drie locaties in Limburg bevindt zich een grote collectie bestaande uit moderne kunst van regionale, nationale en internationale kunstenaars. Je vindt bij deze galerie originele kunstwerken op doek, fotografie, hoogwaardig ingelijste zeefdrukken en monoprints, zowel abstract als figuratief. Daarnaast heeft Ptah beelden en sculpturen van materialen zoals brons, glas en keramiek. Ook voor een uitgebreide collectie relatiegeschenken en kunstcadeaus ben je bij hun aan het juiste adres.

In onze winkels kun je een prachtige collectie kunst bewonderen van verschillende kunstenaars die door Ptah Kunstadvies zorgvuldig zijn uitgekozen. We hebben hier een aantal kunstenaars voor je op een rijtje gezet waarvan hun werken in een van onze woonwinkels te bekijken zijn.

Contactformulier verkoop

Contactformulier Ptah Kunstadvies

^