Barkrukken

  Aan een barkruk worden steeds meer eisen gesteld, en terecht. Een barkruk moet niet alleen maar functioneel zijn, maar ook comfortabel en mooi. Steeds meer topmerken nemen de barkruk op in het assortiment. Bij Berden vindt u een grote collectie barkrukken welke geleverd worden voor de laagste prijzen!

  Design barkrukken

  Bekijk online onze collectie design barkrukken. Veel kwaliteitsmerken hebben een prachtig aanbod barkrukken, bekijk de collecties van: Kristalia, Hay, Bert Plantagie en MDF Italia.

  Hay About A Stool AAS 39 barkruk

  48 gevonden artikelen

  48 gevonden artikelen

  Moderne barkrukken

  Tegenwoordig zijn barkrukken niet meer weg te denken uit een interieur. Steeds meer keukens zijn voorzien van eiland met bar of er wordt gekozen voor een hoge eettafel voor een speels effect. Het aanbod van krukken wordt steeds groter. De modellen die wij kunnen aanbieden zijn enorm stijlvol en comfortabel. Er zijn echter enkele aspecten die vooraf zorgvuldig moeten worden overwogen.

  Barkrukken en zithoogte

  Overweegt u de aanschaf van een barkruk? Houdt u er dan rekening mee dat ze verkijgbaar zijn in meerdere (zit)hoogtes. Veel merken bieden al een keuze tussen een zithoogte geschikt voor een keukenblad of voor een bartafel. Gangbare standaard maten voor de zithoogte zijn 65 cm of 75 cm. Lagere krukken met een zithoogte van 60 cm tot 67 cm, ook wel bekend onder de naam counter barkrukken, zijn bijvoorbeeld geschikt voor kookeilanden met een hoogte van 90 cm tot 95 cm. 

  Om comfortabel te zitten mag de ruimte tussen de zitting van de kruk en het blad niet meer dan maximaal 30 cm zijn. Ideaal is een afstand van 27 cm of 28 cm. Een verstelbare barkruk is natuurlijk ideaal wanneer u de barrkuk wilt gebruiken aan verschillende tafelhoogtes.

  Barkrukken opties

  Gebruikt u de barkruk als eetkamerstoel, of heeft deze meerdere functies. Wellicht is een verstelbare barkruk of een barkruk op wielen dan wel een goede keuze. Indien u graag wilt natafelen in uw nieuwe barkruk kunnen armleuningen voor extra comfort zorgen. Evenals een beklede variant of met zitkussen. Laat u gerust adviseren door onze specialisten.

  Stel uw barkruk naar wens samen

  Barkrukken zijn er in veel soorten en maten en in nog meer afwerkingen. Denk aan kunststof, massief of fineer hout, verchroomd, gepolijst of gepoedercoat staal. Gelukkig bieden onze topmerken een uitgebreide collectie waardoor u altijd vindt waar u naar zoekt!

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn