Buffetkasten | een waar statement

Wanneer je een ware eyecatcher in je woonkamer of keuken zoekt is een design buffetkast het juiste statement. Het is ook de perfecte plek om je servies in op te bergen en je mooiste woonaccessoires een plek op te geven. Het is tevens een geschikte kast om spullen in op te bergen, netjes opgeborgen achter de deuren of in de lades. Berden Wonen heeft een ruim aanbod van diverse design buffetkasten, zo zijn onder andere de buffetkasten van Pastoe vertegenwoordigd.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Stijlvolle buffetkast

Bij Berden Wonen hebben we een mooie collectie design buffetkasten, voor iedere woonstijl is er een passende kast te vinden. Of je gaat voor een moderne buffetkast, met strakke lijnen of geheel met deuren. Ook wanneer een industriële buffetkast beter in jouw woonstijl past, hebben wij perfecte kasten voor jou.

Heb jij een landelijke woonstijl, met een geweldig grote leefkeuken? Hier past een landelijke buffetkast heel goed in, met mooi uitgesneden hout. Met aan de bovenzijde deuren met glas. De onderzijde is voorzien van lades en dichte deuren. Wie wil zo’n eyecatcher nou niet in zijn of haar landelijke keuken? Laat je verrassen door de diversiteit van onze collectie! Onze interieuradviseurs adviseren je graag.

Buffetkasten in vele kleuren

De kastenprogramma’s van de verschillende design merken zijn zo samengesteld, dat jij de keuze hebt uit verschillende afwerkingen. Heb jij liever een buffetkast in het wit of zwart? Het is werkelijk allemaal mogelijk. Ook wanneer je de buffetkast graag in hout wilt, zijn hier verschillende mogelijkheden in.

Glazen buffetkast

Wij hebben buffetkasten in verschillende uitvoeringen en maten in de collectie. Ben je op zoek naar een ware eyecatcher om jouw servies of andere woondecoratie in te presenteren? Dan is een glazen buffetkast een geweldige kast voor jou. Je kunt jouw unieke servies hier mooi in presenteren. Wil je liever jouw design miniaturen of een andere verzameling presenteren? Een glazen buffetkast leent zich met uitstek om jouw bijzondere objecten te aanschouwen. Laat je inspireren of laat je adviseren door onze interieuradviseurs!

Een Buffetkast kopen bij Berden Wonen

Een design buffetkast koop je bij Berden Wonen. Bekijk de collectie online of bezoek een van onze woonwinkels. We adviseren je alvorens je bezoek contact met ons op te nemen. Wij informeren je graag in welke woonwinkel je het specifieke model kunt vinden. Kom jouw favoriete buffetkast bekijken, laat je adviseren naar de mogelijkheden en bekijk de stalen. Zo maak je de juiste keuze voor een design buffetkast.

Ben je er uit welke buffetkast precies bij je past? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of plaats jouw order gemakkelijk online.

^