Relaxfauteuils

  De Relaxfauteuil is een luxe uitvoering van de stoel en zorgt voor een optimaal zitcomfort. Relaxstoelen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, denk aan verstelbaar, niet verstelbaar en sta op. Verstelbare relaxfauteuils zijn makkelijk te verstellen door hand- of elektrische bediening. De fauteuils zijn heerlijk om na een dag hard werken lekker onderuit te zakken en een boek te lezen of tv te kijken! De rug en voeteneinden zijn vaak onafhankelijk van elkaar verstelbaar. Zo kunt u de relaxfauteuil naar uw wens aanpassen. Naast de verstelbare relaxfauteuils bieden wij ook fauteuils met een zogenaamde "sta op" functie aan. Deze relaxfauteuils vergemakkelijken het op staan of gaan zitten in uw comfortabele stoel.

  67 gevonden artikelen

  67 gevonden artikelen
  Groot aanbod relaxfauteuils

  Wij hebben een uitgebreid assortiment standaard relaxfauteuils en relaxfauteuils op maat in verschillende prijsklassen. Al onze relaxfauteuils zijn in verschillende stoffen, ledersoorten en kleuren leverbaar. Informeer bij onze adviseur voor de mogelijkheden!

  Relaxfauteuil afmetingen

  Onze relaxfauteuils kunnen in diverse maten geleverd worden. Denk aan small, medium en large. Zo vindt u de perfecte grootte voor optimaal comfort. Wij adviseren u uiteraard graag over de bij u passende maat fauteuil.

  Klantenservice

  U bent van harte welkom om in onze winkels te komen proefzitten. Ook voor een scherpe offerte of advies op maat staan wij voor u klaar! Maakt u vrijblijvend een afspraak via: +31(0) 77 - 358 0668 of mail naar info@berden.nl.

  Advies op maat

  Een goede relaxfauteuils is voor iedereen anders. Afhankelijk van uw lengte en voorkeuren adviseren wij u graag over de beste relaxfauteuil voor u persoonlijk! In onze studio's hebben wij een uitgebreid assortiment relaxfauteuils van de beste merken! Maak vrijblijvend een afspraak via: 077 - 358 0668 of mail naar info@berden.nl.
  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn