Relaxfauteuils

  De Relaxfauteuil is een luxe uitvoering van de stoel en zorgt voor een optimaal zitcomfort. Relaxstoelen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, denk aan verstelbaar, niet verstelbaar en sta op. Verstelbare relaxfauteuils zijn makkelijk te verstellen door hand- of elektrische bediening. De fauteuils zijn heerlijk om na een dag hard werken lekker onderuit te zakken en een boek te lezen of tv te kijken! De rug en voeteneinden zijn vaak onafhankelijk van elkaar verstelbaar. Zo kunt u de relaxfauteuil naar uw wens aanpassen.

  Klassieke of sta-op relaxfauteuils

  Naast de verstelbare relaxfauteuils bieden wij ook fauteuils met een zogenaamde "sta op" functie aan. Deze relaxfauteuils vergemakkelijken het opstaan of gaan zitten in uw comfortabele stoel. Bekijk ons aanbod aan relaxstoelen hieronder.

  Vitra Grand Relax fauteuil

  68 gevonden artikelen

  68 gevonden artikelen

  Groot aanbod relaxfauteuils

  Wij hebben een uitgebreid assortiment standaard relaxfauteuils en relaxfauteuils op maat in verschillende prijsklassen. Al onze relaxfauteuils zijn in verschillende stoffen, ledersoorten en kleuren leverbaar. Informeer bij onze adviseur voor de mogelijkheden!

  Relaxfauteuil afgestemd op uw lichaam

  Veel van onze relaxfauteuils kunnen in diverse maten geleverd worden. Denk aan extra small, small, medium, large of extra large. Zo is er voor ieder persoon een perfecte grootte voor optimaal comfort. Denk bijvoorbeeld aan de modellen van De Toekomst, zoals de De Toekomst Twice fauteuil die wij op dit moment in verschillende uitvoeringen uit voorraad kunnen leveren. De Twice kent bovendien vele andere uitvoeringen. Informeer vrijbklijvend naar de mogelijkheden. 

  Een ander merk met de mogelijkheid tot het kiezen van een formaat is het Belgische Jori. Veel Jori relaxfauteuils kunnen geleverd worden in mini, medi of maxi, zoals de Jori Brainbuilder relaxfauteuil die wij in verschillende versies kunnen leveren. De geadviseerde maat per lengte:

  • mini: tot ongeveer 1.65 meter
  • medi: van 1.65 tot ongeveer 1.85 meter
  • maxi: 1.85 meter of groter

  Kom de verschillende formaten proberen in onze showroom. Wij adviseren u uiteraard graag over de bij u passende maat fauteuil!

  Loungen met poef, hocker, voetenbank of ottoman

  Wilt u compleet relaxen in een stoel zonder uitklapbaar voeteneind? Dat kan natuurlijk ook. Leg de voetjes lekker hoog op een bijpassende voetenbank, ook wel poef, hocker of ottoman genoemd. Veel fauteuils worden geleverd met een bijpassende hocker, zoals de Leolux Caruzzo fauteuil en de Vitra Eames Lounge Chair relaxfauteuil. Beide modellen kunnen uit voorraad geleverd worden met voetenbank in verschillende uitvoeringen. Informeer naar onze actuele voorraad!

  Klantenservice

  U bent van harte welkom om in onze winkels te komen proefzitten. Ook voor een scherpe offerte of advies op maat staan wij voor u klaar! Maakt u vrijblijvend een afspraak via: +31(0) 77 - 358 0668 of mail naar info@berden.nl.

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn