Modulaire banken | stel je eigen bank samen

Een modulaire bank is een ideale bank! Dit komt door de losse elementen die je op verschillende manieren aan elkaar kunt schuiven. De elementen van modulaire banken zijn altijd aan alle zijden afgewerkt, waardoor je ze ook los in de ruimte kunt plaatsen. Met een modulaire bank kun je elke dag een andere opstelling maken, passend bij de activiteit. Berden Wonen heeft een mooi assortiment aan designmerken met verschillende modulaire banken, onder andere van Artifort, COR, Vitra, Acerbis en Linteloo.

Producten 1-20 van 26

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 26

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Je kunt je eigen modulaire bank samenstellen

Je wilt geen standaard bank, maar net iets anders! Een modulaire bank biedt het allemaal. Een modulaire bank is altijd uniek en kun je net zo gek maken als jezelf wilt, door middel van verschillende elementen aan elkaar te schuiven. Een modulaire bank stel je geheel naar wens samen. Ben je uitgekeken op de opstelling? Geen probleem, begin te schuiven en zet alles in een andere volgorde zodat je een nieuwe zithoek creëert. Zo krijg je een geheel nieuwe sfeer en look in je woonkamer. Veel modellen modulaire banken zijn verkrijgbaar met een ruime keuze aan onderstellen.

Modulaire bank in het stof of leer

Wanneer je een definitieve keuze hebt gemaakt qua model en elementen, volgt de keuze van bekleding. Afhankelijk van het merk kun je kiezen uit diverse leder- en stofsoorten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een volledig modulaire leren bank. Of ga je voor een stoffen bank in het groen? De keuze is groot!

Je kunt ook kiezen voor een kleurrijke zithoek, door de modulaire bank in verschillende kleuren samen te stellen. Zo kun je elk element in een andere kleur bestellen of verschillende materialen met elkaar combineren.

All in House Service bij Berden Wonen

Om optimaal en extra lang te genieten van de door jou samengestelde modulaire bank, raad Berden Wonen de All in House Service aan. Met deze service geniet je de eerste 7 jaar zorgeloos van je bank. Met de All in House Service heb je vlekken garantie en constructie service op jouw modulaire bank. Bekijk de voorwaarden op onze All in House Service pagina of vraag onze collega’s in de woonwinkels.

Een modulaire bank kopen bij Berden Wonen

Een modulaire bank koop je bij Berden Wonen. Bekijk de collectie online of bezoek een van onze woonwinkels. We adviseren je alvorens je bezoek contact met ons op te nemen. Wij informeren je graag in welke woonwinkel je het specifieke model kunt vinden. Kom vooral proefzitten en bekijk de stalen, om zo de juiste keuze te maken voor je modulaire bank.

Ben je er uit welke modulaire bank precies bij je past en heb je de opstelling van de elementen helemaal voor ogen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, of plaats gemakkelijk jouw order online.

^