Fauteuils


  Een fauteuil biedt een zitmoment, heerlijk comfortabel aan uw eetkamertafel of juist relaxen in uw zithoek. Qua fauteuils zijn er zeer veel keuzes te maken; een lederen fauteuil of juist gestoffeerd, een fauteuil als designobject of functioneel. Kiest u voor een verstelbare relaxfauteuil of juist een vaste eetkamerfauteuil met een actieve zit. De merken in onze collectie bieden een ruim aanbod uitermate comfortabele fauteuils. Bekijk bij ons de fauteuils van Artifort, Label, Gelderland, de Sede, Cassina, Jori, Leolux, Vitra en nog veel meer online of in een van onze winkels!

  384 gevonden artikelen

  384 gevonden artikelen

  Fauteuils van topmerken

  Wij hebben nationale én internationale merken in onze collectie, doch alle merken zijn van internationale allure! Uit eigen land leveren wij onder andere de topcollecties van Label, Gelderland, Montis, Leolux en Artifort. Een assortiment kwaliteitsmeubelen om trots op te zijn. De beste merken uit het buitenland hebben wij echter ook, onder andere: Cassina, de Sede, Rolf Benz, Walter Knoll en Jori. Wat maakt deze merken nou zo groots? Komt u proefzitten in onze winkels en wij laten u het hoge kwaliteitsniveau graag ervaren! Naast het bereiken van optimaal comfort zijn de ontwerpers van deze merken ook grensverleggend in ontwerp & design.

  Populaire fauteuils

  Wij hebben veel fauteuils direct uit voorraad leverbaar. Bekijk enkele van onze toppers hieronder en profiteer van de laagste prijzen!

  - Vitra Lounge Chair met Ottoman
  - Artifort Orange Slice
  - Label Hidde fauteuil
  - Cassina LC4 fauteuil
  - Fritz Hansen The Egg Chair
  - Jori Brainbuilder fauteuil
  - Vitra Eames EA124

  Advies

  Hebt u vragen over de bekleding, de afmetingen of afwerkingen van een van onze fauteuils? Bezoekt u een van onze winkels voor een vrijblijvend advies of neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 077 - 358 0668.
  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn