Eetkamerbanken | knusse en gezellige uitstraling

Je wilt een knusse en gezellige eethoek. Hier helpt een eetkamerbank zeker bij en is het net iets anders dan standaard. Door een eetkamerbank aan je eettafel te zetten, wordt er een andere sfeer gecreëerd, het zorgt voor een knusse en gezellige uitstraling. Door een eetkamerbank te gebruiken in je eethoek, creëer je ook meteen meer zitplaatsen.

Producten 1-20 van 24

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 24

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Eetkamerbank en eetkamerstoelen

Je kunt een eetkamerbank leuk combineren met eetkamerstoelen. Zo krijg je een andere uitstraling in je eethoek. Het geeft juist een speels en uitdagend effect om de eetbank te combineren met diverse eetkamerstoelen aan de andere zijde van de tafel.

Eetkamerbanken zijn bij Berden Wonen in diverse modellen te vinden. Zo kun je al kiezen of je de eetkamerbank met of zonder leuning wilt. Een eetkamerbank zonder leuning heeft als voordeel dat je van beide kanten plaats kunt nemen aan de eettafel. Daarentegen is de eetkamerbank met leuning uitermate geschikt voor de ‘lange tafelaars’ onder ons en biedt het goede ondersteuning.

Stoffering van de eetkamerbank

De uitgebreide collectie eetkamerbanken van diverse designer merken bij Berden Wonen zijn vrijwel allemaal voorzien van bekleding. Er zijn vele stof- en ledersoorten mogelijk, dit is afhankelijk per merk, tevens is de kleurkeuze eindeloos. Hierdoor is er voor iedere woonstijl een passende eetkamerbank met de juiste bekleding te vinden. Of je nu een eetkamerbank met zwarte stof of leder wilt, het is allemaal mogelijk. Kies je voor een groene bekleding? Dan past wellicht de industriële woonstijl bij jou. Naast beklede eetkamerbanken heeft Berden Wonen ook diverse modellen die verkrijgbaar zijn in geheel hout.

All in House Service bij eetkamerbanken

Berden biedt een All in House Service aan op alle zitmeubelen met stoffen of lederen bekleding. Met de All in House Service kun je extra lang genieten van jouw eetkamerbank. Hiermee heb je 7 jaar vlekken garantie en service op de constructie. Bekijk de voorwaarden op onze All in House Service pagina of vraag onze collega’s in de woonwinkels.

Eetkamerbank kopen bij Berden Wonen

Bekijk de volledige collectie eetkamerbanken online bij Berden Wonen. Vele modellen van verschillende design merken zijn hier gepresenteerd. Verschillende modellen vind je ook terug in onze woonwinkels. Onze woonwinkels zijn niet identiek, waardoor we je aanraden alvorens je bezoek contact met ons op te nemen. Wij laten je graag weten in welke woonwinkel je het specifieke model of merk kunt vinden. Kom proefzitten en bekijk de stof en leder stalen.

Heb je jouw favoriete eetkamerbank helemaal voor ogen? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Heb je al proef gezeten en een keuze gemaakt qua stof of leder bekleding? Bestel dan gemakkelijk jouw eetkamerbank online!

^