Ontwerp- & interieuradvies

Bij Berden Wonen ben je verzekerd van een uniek en op maat gemaakt interieurontwerp, ontworpen door ervaren interieurdesigners. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om een warm thuisgevoel te creëren en daarom staan onze klanten altijd centraal. Onze specialisten gaan op zoek naar de juiste mix van materialen, kleuren en vormen om aan de persoonlijke smaak van de klant te voldoen.

Inspiratie & advies

Het kan soms lastig zijn om keuzes te maken en deze vervolgens weer te vertalen naar jouw eigen interieur. Goed advies van onze interieur adviseurs kan hierbij helpen en een groot verschil maken. Onze adviseurs luisteren goed en denken op een creatieve manier met u mee, om uiteindelijk tot het gewenste resultaat te komen. Breng vrijblijvend een bezoek aan een van onze woonwinkels en bespreek jouw woonwensen met onze deskundige interieur adviseurs. Onze adviseurs hebben elk zo hun expertise waardoor er altijd wel iemand is die jouw woonideeën kan vertalen naar een passend interieuradvies dat aansluit bij jouw interieur.

Inspiratie & advies

Samen komen we tot het gewenste resultaat

Ben je op zoek naar een warm thuisgevoel en wil je graag geholpen worden bij het creëren van jouw unieke interieur? Maak dan de keuze uit onderstaande interieuradviezen en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het interieur van jouw dromen.

Gratis interieursessie

Gratis interieursessie

Bespreek je woonwensen en ontdek je favorieten tijdens een rondleiding.

Afspraak maken
Moodboard maken

Moodboard maken

Kleuren en materialen die passen bij jouw persoonlijke smaak en voorkeuren.

Afspraak maken
Premium thuisadvies

Premium thuisadvies

Thuisadvies van onze interieuradviseur en/of meubelen thuis proefzitten.

Afspraak maken
Interieurtekening

Interieurtekening

Gedetailleerde 2D- of 3D-interieurtekening met kleuren en meubelen.

Afspraak maken

Wil je uitgebreid interieuradvies?

Zo werkt het:

1Afspraak maken

Selecteer het advies dat jouw voorkeur heeft en plan een afspraak in.

2Bevestiging & intake

Als je kiest voor een interieursessie, ontvang je tijdens het gesprek direct advies. Bij de andere opties bellen we je voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek leer je de interieurontwerper kennen en kun je jouw voorkeuren en projectwensen bespreken.

3Ontwerp concept

Na de intake gaat de interieurontwerper aan de slag met een inrichtingsconcept voor jouw ruimte. Dit kan het maken van een moodboard, het selecteren van kleurenschema's en het maken van 3D-weergaven van de ruimte omvatten.

4Tijd om erover na te denken!

Je krijgt het advies netjes gebonden mee naar huis, zodat je het thuis op je gemak kunt bekijken.

5Uitvoering

Ben je enthousiast? Dan bestellen we je woonfavorieten. Berden heeft een eigen bezorgdienst. Zo zorgen we ervoor dat je ook nog na je aankoop van de service die je van Berden gewend bent, kunt genieten.

6Genieten

Nu kun je de ruimte volledig ingericht en gedecoreerd zien zoals in de tekening. Je interieurontwerper komt bij je thuis om je door elk element van het ontwerp leiden en de nodige aanpassingen of tweaks te maken.

Nieuwsgierig geworden naar wat Berden voor jou kan betekenen?
Maak een afspraak

Ontdek het interieur dat voelt als thuis!

Bij Berden Wonen draait alles om tevreden klanten die zich helemaal thuis voelen in hun eigen huis. Zoals bij familie Broers, die bij ons binnen kwam op zoek naar nieuwe verlichting en uiteindelijk door ons geholpen werd met een compleet interieurontwerp. Het resultaat? Lees hier het volledig verhaal.


Voorbereid het gesprek in gaan?

Neem een plattegrond van de woonruimte mee

Maak foto's van de ruimte waar je advies over wilt

Doe alvast inspiratie op en maak een moodboard van je favoriete items, stijlen en kleuren.

Ontdek het interieur dat voelt als thuis!
^