Slapen

Slapen | voor iedereen een droomoplossing

Een goede nachtrust is van groot belang om overdag goed te kunnen presteren. Iedereen heeft echter andere behoeftes als het op slapen aankomt. Bij Berden Slapen ben je daarom aan het juiste adres voor advies op maat. Zo hebben wij in verschillende vestigingen een slaapafdeling waar onze slaapexperts je van harte welkom heten. Je vindt verschillende design merken in ons assortiment, waaronder; Auping, Tempur, Beka, Avek, maar ook Cassina, Swissflex en B&B Italia.

Shop op categorie

Boxsprings

Boxsprings

Bedden

Bedden

Slaapbanken

Slaapbanken

Matrassen

Matrassen

Bedbodems

Bedbodems

Beddengoed

Beddengoed

Nachtkastjes

Nachtkastjes

Kledingkasten

Kledingkasten

Matrassen

Uitgerust wakker worden begint met een comfortabel matras. Elk persoon is uniek, net als zijn of haar comfort wensen. Zo hebben lengte, gewicht, lichaamsbouw, slaaphouding en persoonlijke voorkeur invloed op wat je nodig hebt voor een goede nachtrust. Auping heeft diverse matrassen in de collectie, deze zijn verkrijgbaar in verschillende hardheden. Zo is er voor iedereen een matras dat past bij zijn/haar voorkeur.

Bedden & boxsprings

Oorspronkelijk zijn bedden en boxsprings bedoeld om in te slapen, maar vandaag de dag worden ze voor zoveel meer gebruikt. We kijken er tv of lezen een boek, voor een zieke is het de plek om beter te worden en we nemen er de dag door met onze partner na een lange werkdag. Verder is een bed of boxspring zeer bepalend voor de sfeer in je slaapkamer. Het is daarom ontzettend belangrijk dat je de juiste keuze maakt.

Boxsprings hebben een luxe uitstraling en bestaan veelal uit een combinatie van 3 lagen, opgebouwd uit een basis, matras en topper die je naar merk/model en wens kunt samenstellen. De lagen zorgen voor een dubbel zo fijn slaapcomfort en bieden stevigheid en stabiliteit. Bovendien hebben boxsprings een zeer goede ventilatie, waardoor je fris wakker wordt.

De vakmensen van Avek zijn echte kenners als het gaat om boxsprings. De collectie bestaat uit diverse boxspring programma's. Elk model heeft een eigen karakter en biedt een ruim aanbod aan mogelijkheden die op maat zijn gemaakt. Bedden zijn er in diverse stijlen. Het voordeel van een bed is dat je de ombouw, bodem én het matras zelf kunt combineren, zo kun je het aanpassen naar je eigen slaapbehoeftes.

De bedden van Auping zijn eigentijds, stijlvol en duurzaam, waardoor je er lang van kunt genieten. Kies voor een van de ledikanten uit de collectie en voorzie het van een spiraalbodem, vlak of verstelbaar, en een matras naar wens. De mogelijkheden qua afmetingen en afwerkingen zijn eindeloos. Ook zijn er diverse opties die je aan het bed kunt toevoegen, zoals nachtkastjes en verlichting.

Kussens en meer

Om helemaal verzekerd te zijn van een goede nachtrust is de juiste ondersteuning van hoofd en nek ook van toegevoegde waarde. De slaaphouding is veelal bepalend voor welk kussen het beste bij je past. 

Dekbedden voor elke afmeting van je bed

Je kunt pas optimaal genieten van je nachtrust wanneer je ook een passend dekbed hebt die aansluit op jouw slaapwensen. In ons assortiment vind je verschillende dekbedden van Auping. Er zijn verschillende afmetingen verkrijgbaar, van een eenpersoonsbed tot kingsize bed. Van een 4-seizoenendekbed tot een los zomer-, lente/herfst dekbed, het is allemaal verkrijgbaar bij Berden Slapen.

Onze slaapexperts

Op de Berden slaapafdelingen in Blerick, Heerlen en Sittard vind je onze slaapexperts die je graag van passend advies voorzien. Door op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van slapen én door hun kennis en ervaringen te delen, zijn zij de aangewezen personen om je te helpen bij je zoektocht naar een goede nachtrust. Heb je vragen over onze collectie of ben je nieuwsgierig geworden en wil je een afspraak maken met een van onze experts? Neem dan contact met ons op.

Koop je bed of boxspring bij Berden Slapen

Bekijk het volledige aanbod voor de slaapkamer online bij Berden Slapen. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en vind precies wat bij je past. Ook kun je een bezoek brengen aan een van onze slaapwinkels, onze slaapexperts adviseren je graag over alle mogelijkheden. Of vraag online een vrijblijvende offerte aan.

^