Slapen

  Slapen

  Een bed om goed en gezond te kunnen slapen. Een bed is op de eerste plaats natuurlijk om in te slapen. Maar we zijn ook op zoek naar rust en ontspanning. De slaapkamer is het centrale oplaadpunt van het huis. Het bed vervult naast slapen ook vele andere behoeften. We lezen in bed of kijken in bed televisie. Bovendien is er steeds meer aandacht voor het interieur van de slaapkamer. Bezoek onze slaapafdeling in Blerick, Sittard of Heerlen.

  Slapen bij Berden

  Het is de plek in ons huis waar we de dag zowel beginnen als afronden. De kamer waar we de belangrijkste uren van het etmaal doorbrengen. Met slapen. Het belang van een goede nachtrust is algemeen bekend. De rol die het bed daarbij speelt zou dat eveneens moeten zijn. Onze adviseurs leggen u graag uit waar u op moet letten bij de aankoop van een bedsysteem.

  Boxspring of bed?

  De boxspring is ‘in’. Vooraf wordt al vaak bedacht dat een nieuw bed een boxspring moet worden. Uiteindelijk besluit een groot deel toch voor een spiraalbodem te kiezen. Men ligt op een boxspring nu eenmaal anders dan op de spiraalbodem. In onze Berden Slapen winkels en Auping Stores bent u van harte welkom om te komen proefliggen.

  Berden Slapen Merken

  In een van onze Berden Slapen winkels of Auping Plaza's kunt u inspiratie opdoen voor uw slaapkamer. U vindt er een zeer uitgebreid assortiment bedden van bekende en erkende merken zoals Auping, Kreamat, Swissflex, Avek en veel meer! Maar er zijn tegenwoordig zo veel soorten bedden dat het maken een weloverwogen keuze best lastig kan zijn. U moet denken aan een bedombouw, matrasdrager, matras, bedtextiel, dekbed en hoofdkussen. Allemaal elementen die invloed hebben op uw nachtrust. Gelukkig hebben wij een team van specialisten voor u klaar staan met een deskundig advies om u te begeleiden naar een bed dat aan al uw wensen voldoet! Met ons uitgebreide aanbod bedden en bedtextiel kunt u uw bed volledig aanpassen aan uw interieurwensen.

  Koop uw bed of boxspring online bij Berden

  Weet u precies wat u wilt? Hebt u al een keuze gemaakt? Neemt u dan direct contact met ons op! Wij bieden u de laagste prijs garantie en een snelle levering, inclusief montage!

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn