Oorfauteuils | Moderne oorfauteuils van design merken

Een oorfauteuil biedt geen luisterend oor, maar wel een heerlijk zitcomfort. Het is een klassiek model, dat door vele designmerken op een nieuwe wijze wordt uitgevoerd. Bij Berden Wonen kun je verschillende oorstoelen vinden van topmerken, in verschillende stijlen. Laat je inspireren door ons assortiment.

Producten 1-20 van 26

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 26

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voeg een oorfauteuil toe aan jouw interieur

De oorfauteuil is een model dat al eeuwenlang wordt gebruikt door vele culturen. De stoel stamt uit de Gouden Eeuw, maar wordt in het heden nog in een moderne stijl gemaakt. Designmerken steken de klassieke stoel in een nieuw, modern jasje. Bij Berden Wonen hebben we oorstoelen van merken, zoals Artifort, Vitra en Montèl.

Wat is een oorfauteuil?

Een oorfauteuil heeft als kenmerk dat er aan de zijkanten van de rugleuning, op oorhoogte, extra elementen aan de fauteuil zijn toegevoegd. Door de ronde vormen lijkt deze toevoeging soms op een oor. In sommige gevallen wordt dit ook wel de vleugel genoemd, daarom wordt een oorfauteuil ook wel vleugelstoel genoemd.

Comfortabele design oorfauteuils van topmerken

In ons assortiment kun je alleen oorfauteuils vinden van hoogwaardige kwaliteit, gemaakt door topmerken. In de collectie van Leolux kun je verschillende oorfauteuils vinden. Wanneer je voor een Leolux oorfauteuil gaat, weet je dat het meubel is ontworpen met oog voor detail. Tijdens het ontwerpen van een stoel wordt er namelijk niet alleen aan het mooie design gedacht, maar ook aan de schoonheid en techniek.

All in House Service

Wanneer je de perfecte oorfauteuil hebt gevonden, wil je hier ook lang van blijven genieten. Daarom raden wij jou de All in House Service aan. Hiermee krijg je 7 jaar lang garantie op constructieve service en vlekken. Voor meer informatie kun je de voorwaarden lezen op onze All in House pagina of informeer bij een van onze collega’s.

Koop een design oorfauteuil bij Berden

Bekijk onze collectie online of breng een bezoek aan een van onze winkels. Wil je een oorfauteuil komen bezichtigen? Neem dan eerst contact met ons op. Graag laten wij je weten waar je jouw favoriet kunt vinden. Online kun je de gehele collectie van ons bewonderen. Heb je al een keus gemaakt? Of laat jij je liever adviseren? Het is mogelijk om direct online een bestelling te plaatsen of vraag een vrijblijvende offerte aan. Onze collega’s nemen zo snel mogelijk contact met je op.
^