Loveseats | knus samenzitten

Een loveseat is een ruime fauteuil waarin je met twee personen plaats kunt nemen. Een loveseat zit qua afmeting tussen een fauteuil en 2-zitsbank in. Het is een bank waarin je samen knus kunt genieten van een heerlijke avond of rustig alleen een boek kunt lezen. Het is een ideale bank om in een kleine woonkamer of slaapkamer te plaatsen. Berden Wonen heeft een mooie selectie design loveseats van diverse merken. Je vindt onder andere loveseats van Leolux, B&B Italia, Ligne Roset, Linteloo en Vitra.

20 producten

Van hoog naar laag sorteren

20 producten

Van hoog naar laag sorteren

Is een loveseat iets voor mij?

De keuze van een bank is altijd persoonlijk. Of het nu gaat om een loveseat of een royale hoekbank. Bij Berden Wonen vind je altijd een loveseat of bank die helemaal voldoet aan jouw woonwensen. Of jouw keuze nu valt op de industriële woonstijl of de klassieke stijl, door het ruime aanbod en de expertise van onze adviseurs vind je altijd een loveseat of bankstel dat bij je past.

Loveseat in leer of stof?

Vele modellen loveseats zijn te vinden bij Berden Wonen. Wanneer je een passende loveseat hebt gevonden, die voldoet aan jouw zitcomfort en woonstijl, kun je de bekleding kiezen. Zo kun je voor leder of stof gaan. Beide materialen hebben een ruime kleurkeuze, afhankelijk per designmerk. Zo kun je voor een zwart of grijs lederen loveseat gaan, of ga je voor een gestoffeerde okergele loveseat om een statement maken.

All in House Service voor je loveseat

Wanneer je de perfecte loveseat hebt gevonden wil je hier natuurlijk optimaal van genieten. Daarom adviseren wij van Berden Wonen de All in House Service voor jouw gekozen loveseat. Hierbij heb je 7 jaar vlekkengarantie en constructieve service op jouw loveseat. Bekijk alle voorwaarden online of informeer bij onze collega’s in de woonwinkels.

Loveseat kopen bij Berden Wonen

Koop jouw design loveseat bij Berden Wonen. Bekijk de collectie online of bezoek een van onze woonwinkels, kom proefzitten en bekijk de stalen. Wij willen jou adviseren, wanneer je voor een specifiek design merk of loveseat komt kijken, alvorens contact met ons op te nemen. Graag geven wij aan in welke woonwinkel je je favoriete loveseat kunt vinden. Heb je precies voor ogen welk model en uitvoering bij jou past? Vraag vrijblijvend een offerte aan en bestel jouw loveseat gemakkelijk online.

^