Kledingkasten | genoeg ruimte voor je kleding

Kledingkasten zijn heel persoonlijk, ondanks dat iedereen een kledingkast nodig heeft. Is het vrijwel voor iedereen anders, wat voor kledingkast men graag heeft.

nieuwe website nieuwe website

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Zo kun je kiezen voor een open kast, schuifdeurkast of misschien wel eentje met allemaal deuren of juist lades. Wil je legplanken en een hanggedeelte? Of heb je liever al je kleding hangen? Het zijn allemaal specifieke keuzes. Daarom heeft Berden Slapen een mooi en ruim aanbod van top design merken met kledingkasten. Deze kledingkasten zijn van hoogstaande kwaliteit. Zo vind je Interlübke kledingkasten, maar ook Piure, Riva 1920 en Nolte zijn vertegenwoordigd.

Kledingkasten in alle soorten en maten

Iedereen heeft zijn of haar eigen voorkeur, wanneer het gaat om een kledingkast. Vele modellen zijn verkrijgbaar. Je kunt voor kledingkasten met schuifdeur kiezen. Dit is vooral praktisch wanneer je niet veel ruimte hebt voor openslaande deuren. Deels lades in je kast is eveneens mogelijk, dit kun je al aan de voorzijde hebben of heb jij de lades toch liever achter een deur.

De design kledingkasten zijn stuk voor stuk geweldige meubelstukken, het zijn ware objecten die gezien mogen worden. Daarom kun je er ook voor kiezen om een kleine lage kast in het midden van de ruimte te plaatsen. Hierdoor breek je de ruimte en kun je kleine zaken zoals sokken makkelijk in het meubelstuk opbergen.

Wil jij liever de kast tegen de muur? Dan kun je er ook voor kiezen om voor een open kledingkast te gaan. Met een hanggedeelte en deels met legplanken. Hier kun je jouw kleding mooi op uitstallen en wellicht woondecoratie op plaatsen.

Wanneer je voor een kledingkast kiest, mag je jouw schoenen natuurlijk niet vergeten. Hierbij kun je jezelf afvragen of je de schoenen in de kast wilt plaatsen of dat je hier liever een aparte kast voor hebt. Veel design kledingkasten hebben de optie om een schoenenrek in de kast te plaatsen. Hierbij heb je alles netjes opgeborgen en struikel je niet meer over een hoop schoenen. Ook kun je meteen kijken welk paar schoenen bij jouw outfit passen, zo kun je goed voor de dag komen.

Je kledingkast op maat

Wil je graag een volledige kledingkast? Geen probleem, met een kledingkast op maat heb je hierbij alle mogelijkheden. Daarbij kun je jouw kledingkast ook helemaal naar wens indelen. Hoeveel hangruimte wil je graag? Wil je graag een aantal legplanken voor je kleding? Lades en een schoenenrek heb je hier al over nagedacht, dat zijn allemaal zaken waar je aan mag denken. Daarbij geeft het je de vrijheid, je kunt het helemaal naar je eigen hand zetten.

Met een maatwerkkast kun je eindeloos elementen toevoegen. Zo kun je jouw kast voorzien van handige functies zoals een soft-close of automatische ledverlichting.

Hierdoor krijg je precies de grootte van de kledingkast die jij wenst met alle accessoires die bij je passen. Zie je het al voor je? Een kledingkast met jouw eigen kleding, van plafond tot aan de vloer, waar jij elke dag jezelf kunt kleden waar jij aan toe bent? Zo start jouw dag telkens met een klein geluksmoment!

Kledingkasten in alle kleuren

Wanneer je de afmeting van de kast hebt bepaald, kun je diverse uitvoeringen kiezen. Zo kun je voor een kledingkast in het wit gaan of kies je liever een elegante zwarte kledingkast? Je kunt ook voor een kledingkast gaan in twee of misschien wel drie verschillende kleuren.

Wanneer je houdt van massieve meubelen, hebben veel design merken ook de mogelijkheid om een houten kledingkast te kiezen. Houten kasten hebben natuurlijke tinten die een rustige uitstraling geven. Je hebt onder andere de keuze uit de houtsoorten esdoorn, walnoot, kersen, eiken en cederhout.

Kledingkast kopen bij Berden Slapen

Een design kledingkast koop je bij Berden Slapen. Bekijk de collectie online of bezoek een van onze woonwinkels. We adviseren je alvorens je bezoek contact met ons op te nemen. Wij informeren je graag in welke woonwinkel je het specifieke model kunt vinden. Kom jouw favoriete kledingkast bekijken, laat je adviseren naar de mogelijkheden en bekijk de stalen. Zo maak je de juiste keuze voor een design kledingkast.

Ben je er uit welke kledingkast precies bij je past? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, of plaats jouw order gemakkelijk online.

^