Roomdividers | in een handomdraai een nieuwe indeling

Een roomdivider is een ideaal meubelstuk, met twee praktische functies. Een roomdivider is een kast waar je jouw spullen in kunt decoreren. Tevens kun je een stukje van jouw woonruimte afschermen van de rest van de ruimte. Hierdoor creëer je een knus woongedeelte in een grote ruimte. Bij Berden Wonen vind je een brede collectie room dividers van verschillende kwalitatieve topmerken. Je komt onder andere roomdividers tegen van Artifort, B&B Italia, HAY en Muuto. Onder meer zijn ook designmerken zoals MDF Italia, Riva 1920 en Fritz Hansen vertegenwoordigd. Bekijk de collectie online of laat je adviseren door onze interieuradviseurs in een van onze woonwinkels.

Producten 1-20 van 22

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 22

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voor iedere woonstijl een roomdivider

In ons assortiment vind je passend bij iedere woonstijl een passende roomdivider. De collecties zijn door de verschillende design merken zo samengesteld, dat je zelf bij vrijwel iedere roomdivider de vrije hand hebt. Zowel in de opstelling, vakindeling, afmeting en afwerking. Zo kun je een roomdivider op maat creëren samen met een van onze interieuradviseurs.

Doordat de afwerking in verschillende kleuren mogelijk is, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een roomdivider in het zwart. Dit is meteen een eyecatcher in je ruimte, maar brengt ook rust. Door de donkere kleur komt je woondecoratie beter uit en geeft het een duidelijke scheiding tussen twee hoeken. Zo kun je voor verschillende kleuren kiezen. Ook is het mogelijk om voor een roomdivider in het hout te gaan. Dit is vooral prachtig wanneer je van natuurlijke materialen houd. Bij veel houtsoorten zie je duidelijk de lijnen van het hout, dat er altijd fascinerend uit ziet.

Design roomdividers zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Zo kun je altijd een hoge maar smalle roomdivider vinden, maar ook een brede lage. Ook zijn roomdividers verkrijgbaar met schuifdeuren, zodat je bepaalde vakken kunt afsluiten en je spullen uit het zicht kunt opbergen.

Roomdividers zijn ook uitermate geschikt om boeken in op te bergen. Zo kun je bijvoorbeeld een leeshoek creëren of spullen opbergen in manden die je in de roomdivider plaatst. Door verschillende kleuren manden te combineren, krijg je een speels effect en kun je aan beide zijden van de divider aan je spullen komen.

Creëer rust met een roomdivider

Door een roomdivider in je ruimte te plaatsen, scheid je twee gedeeltes van je ruimte duidelijk. Dit creëert rust, je wordt niet afgeleid van hetgeen dat in de ruimte verderop gebeurt. Ook wekt het interesse op, want het nodigt uit om verder te kijken.

Zo kun je een woonruimte in een handomdraai afscheiden van jouw thuiswerkplek. Hierdoor kun je rustig jouw werk uitvoeren en in de avond heerlijk genieten van je vrije avond. Dit is bijvoorbeeld heel handig wanneer je geen thuiskantoor kunt creëren of een studio hebt, dan heb je toch een duidelijke werkplek in jouw eigen stulpje.

Een grote ruimte kun je hiermee ook knus aankleden, je scheidt de ruimte door middel van een design roomdivider. Het brengt geborgenheid en je kunt beide “ruimtes” in een eigen woonstijl inrichten. Of je kunt ervoor kiezen om in iedere “ruimte” een eigen accent kleur toe te passen. Door de ruimte aan te kleden met passende en meekleurende accessoires, kun je een ruimte in een handomdraai aanpassen naar de laatste woontrends.

Design roomdivider kopen bij Berden Wonen

Een design roomdivider koop je bij Berden Wonen. Bekijk de collectie online of bezoek een van onze woonwinkels. We adviseren je alvorens je bezoek contact met ons op te nemen. Wij informeren je graag in welke woonwinkel je het specifieke model kunt vinden. Kom jouw favoriete roomdivider bekijken, laat je adviseren naar de mogelijkheden en bekijk de stalen. Zo maak je de juiste keuze voor een design roomdivider.

Ben je er uit welke roomdivider precies bij je past? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of plaats jouw order gemakkelijk online.

^