Picknicktafels | Gezellig buiten tafelen

Een picknicktafel is perfect wanneer je met meerdere mensen buiten wilt eten. De tafels zijn herkenbaar door de banken die vastzitten aan de tafel. Hierdoor worden er op een efficiënte manier veel zitplaatsen gecreëerd. Neem gezellig plaats met jouw familie of vrienden en borrel tot in de late avonduren aan een van onze prachtige design picknicktafels. Laat je inspireren en bekijk ons diverse assortiment!

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ontdek onze design picknicktafels

Picknicktafels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Bij Berden Wonen hebben we tafels van hout, aluminium en andere materialen in het assortiment. De tafels zijn speciaal voor buiten gemaakt en zijn daardoor bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Ook zijn ze vaak van groot formaat, zodat je met zo veel mogelijk mensen plaats kunt nemen aan tafel. In ons assortiment kun je ook kleinere picknicktafels vinden, die uiterst geschikt zijn voor op een balkon of in een kleine tuin.

Extremis picknicktafel

Picknicktafels hebben vaak een traditioneel uiterlijk, maar de Extremis Picknicktafels hebben een uniek en modern design. In de collectie van Extremis kun je verschillende modellen vinden in verschillende vormen en kleuren. Of je nu op zoek bent naar een houten picknicktafel of een aluminium picknicktafel in een groene kleur, Extremis heeft voor ieder wat wils.

Koop jouw nieuwe picknicktafel bij Berden Wonen

Bekijk onze collectie online of breng een bezoek aan een van onze woonwinkels. Wil je graag weten in welke winkel jouw favoriete meubel staat? Neem dan contact met ons op. Wij laten je graag weten waar je de gewenste picknicktafel kunt vinden. Heb je al een keuze gemaakt? Vraag een vrijblijvende offerte aan of plaats je bestelling gemakkelijk online.
^