Buitenkleden | voor een stijlvolle zithoek

Wil je jouw tuin aankleden met een design buitenkleed? Bij Berden Wonen ben je aan het juiste adres. Wij hebben diverse design vloerkleden, om je balkon, tuin of overkapping sfeervol aan te kleden.

Buitenkleden

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Het aanbod is ruim, van rechthoekige tot ronde buitenkleden. In diverse kleuren en stijlen, hierdoor is er altijd een kleed dat past bij jouw stijl en sfeer. Bij Berden Wonen vind je verschillende design merken met ieder een ruim aanbod aan buitenkleden. Zo kun je bij ons onder andere merken als B&B Italia, Cassina en Kristalia vinden.

Design buitenkleed: een huiselijke uitstraling in je tuin

Na een dag werken, wil je heerlijk bijkomen in je eigen tuin of balkon. Daarbij is het gezond om in de buitenlucht te zijn. Even een boekje lezen, borrelen met vrienden of heerlijk eten. Het zijn een aantal activiteiten die je gemakkelijk kunt doen in je eigen tuin of op je balkon. Dit wil je in stijl doen en het liefste met hetzelfde comfort dat je gewend bent van je eigen huis. Een buiten vloerkleed is hiervoor een goede optie, het brengt meteen sfeer aan je zithoek. Je kunt kiezen voor een vloerkleed dat opgaat in de natuur, door nude kleuren te kiezen. Een buitenkleed in de kleur groen of kies jij liever voor een buitenkleed in beige? Beide kleuren zijn neutraal, je kunt met verschillende accessoires je zit- of loungehoek verder aankleden. Naast een ruim aanbod in kleuren, zijn er ook voldoende ronde of rechthoekige buitenkleden te verkrijgen. Zo is er voor elke ruimte en opstelling een bijpassend vloerkleed te vinden.

Je tuin of overkapping wordt een verlengstuk van je woonkamer

Met een vloerkleed voor buiten kleed je jouw tuin, overkapping of balkon aan. Hierdoor trek je de huiselijke sfeer door in je eigen buitenomgeving. Door ook sfeervolle accessoires te gebruiken in je zithoek, wordt het een tweede woonkamer waar jij helemaal tot rust kunt komen. Je kunt kiezen voor effen buitenvloerkleden of buitenkleden met een patroon. Hierdoor breng je al snel meer sfeer. Ook kun je ervoor kiezen om vloerkleden met een soortgelijk patroon dat je in jouw huis hebt gebruikt, buiten terug te laten komen, zo creëer je eenheid.

Buitenkleden: duurzame materialen

Duurzaamheid is niet alleen belangrijk in de maatschappij, maar ook in jouw eigen omgeving, zoals je huis of tuin. Je wilt immers lang genieten van jouw interieur! Een buitenkleed brengt niet alleen sfeer, ook zijn deze geproduceerd van duurzame materialen. Zo zijn de buitenkleden gemaakt van gerecycled en/of recyclebaar materiaal, zoals polypropyleen. Hierdoor zijn de vloerkleden kleurvast en gaan deze lang mee. Buitenkleden van polypropyleen, kunnen worden hergebruikt als grondstof waardoor andere plastic materialen gemaakt kunnen worden. Het is een verantwoorde en groene keuze!

Rechthoekige of ronde buitenkleden

Ronde vloerkleden zijn erg populair, dit zien we ook terug in de buitenkleden. Deze zijn ook vertegenwoordigd in het assortiment bij Berden Wonen. Rechthoekige duurzame buitenvloerkleden zijn eveneens vertegenwoordigd in de collectie. Hierdoor vindt iedereen altijd een passend vloerkleed. Nadat je een model vloerkleed hebt gekozen, kies je ook een motief en kleur. Stijl jouw buitenruimte naar jouw eigen woonwensen.

Koop je buitenkleed bij Berden Wonen

Een buitenkleed koop je bij Berden Wonen. Bekijk onze collectie design buitenkleden online of bezoek een van onze woonwinkels. We adviseren je alvorens je bezoek contact met ons op te nemen. Wij informeren je graag in welke woonwinkels je het betreffende buitenkleed kunt vinden. Ervaar het buitenkleed, zo kun je de beste keuze maken voor jouw tuin of balkon. Weet je welk design het beste past in jouw buitenzithoek? Vraag gemakkelijk online een offerte aan of plaats je order online!

^