2-zitsbanken | knus genieten

Een 2-zitsbank heeft het ideale formaat voor iedere woonkamer. Wanneer je nu een kleine woonkamer hebt of je in een grote woonkamer een knusse zithoek wilt creëren. Het is allemaal mogelijk met een tweezitsbank. Dit formaat bank past altijd in de ruimte en biedt je genoeg zitcomfort. Berden Wonen heeft een uitgebreide collectie 2-zitsbanken van diverse design merken in het assortiment. Waaronder Leolux, B&B Italia, de Sede en Linteloo.

Producten 1-20 van 240

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 240

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een tweezitsbank in iedere woonstijl

Voor iedere woonstijl is een bijpassende tweezitsbank te vinden. Van een moderne tot een minimalistische woonstijl of van industrieel tot klassiek. 2-zitsbanken zijn heel goed te combineren met 2,5- en 3-zitsbanken. Zo kun je knusse en gezellige zithoeken creëren. Doordat bijna alle modellen banken in verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn, heb je de keuze uit 2-, 2,5- en 3-zitsbanken. De twee- en driezitsbanken zijn ook leuk te combineren met een hocker, als voetenbank of een extra zitplaats. Een hocker is gemakkelijk aan de kant te schuiven maar ook weer aan te schuiven om languit film te kijken.

2-zitsbank in het leder of stof?

Je hebt de keuze gemaakt voor een model 2-zitsbank. De vervolgstap hierop is een keuze maken uit de mogelijke bekledingsoorten. Wat vind je mooi en wat past bij je bestaande interieur? De keuze is moeilijk en dat begrijpen wij bij Berden Wonen heel goed. In onze woonwinkels kun je de verschillende stof- en lederstalen bewonderen, de design merken hebben een ruim aanbod aan materialen en kleuren. Waardoor je een passende stoffering vindt die bij jou en je woonstijl past.

All in House Service bij Berden

Wat ben je blij met je nieuwe tweezitsbank. Om hier nog langer van te genieten, raden wij van Berden Wonen, de All In House Service aan. Hierbij heb je 7 jaar vlekkengarantie en constructieve service op de zitmeubelen. Bekijk de voorwaarden op onze All in House Service pagina of informeer bij onze collega’s in de woonwinkels.

Past een 2-zitsbank in mijn woonkamer?

Het is vaak lastig in te schatten hoe en waar het nieuwe bankstel in de woonkamer komt te staan. Heb je nog wel genoeg loopruimte? Past een tafeltje of kastje nog wel naast de bank? Dit zijn zomaar een aantal vragen die bij je kunnen spelen wanneer je een nieuwe bank wilt aanschaffen. Wij van Berden Wonen hebben dan een tip voor jou. Leg de afmetingen van het bankstel uit op de vloer met tijdschriften of kranten. Dit geeft een precies beeld hoe je bank in de woonkamer zal komen te staan.

Een tweezitsbank kopen bij Berden Wonen?

Op de website van Berden Wonen vind je de gehele collectie 2-zitsbanken. Om teleurstelling te voorkomen, dat een model niet in een van onze woonwinkels staat, raden wij je aan om voorafgaand aan je bezoek contact met ons op te nemen. Wij informeren je graag in welke woonwinkel jouw favoriete 2-zitsbank te vinden is.

Weet je precies wat je wilt hebben? Vraag online een vrijblijvende offerte aan. Heb je al proef gezeten op jouw geliefde tweezitsbank en weet je exact welke uitvoering je wenst? Bestel dan gemakkelijk jouw 2-zitsbank bij ons online!

^