Hoekbanken

  Of u nu groot of klein woont, voor elke ruimte bestaat een geschikte hoekbank. Hieronder vindt u diverse modellen die wij kunnen leveren. Zit er een bank bij waar uw voorkeur naar uitgaat? Neem dan voor meer informatie of een offerte contact met ons op via info@berden.nl of +31(0) 77 - 358 0668.

  Hoekbanken

  64 gevonden artikelen

  64 gevonden artikelen

  Hoekbank

  Of u nu gaat voor een grote hoekbank voor een ruime woonkamer of voor een compacte bank met chaise longue; hierboven vindt u zeker wat u zoekt. De meeste banken zijn modulair en dus geheel naar wens samen te stellen. Zo is er voor elke ruimte een geschikte bank.

  Bank met chaise longue

  Kies voor een speelse bank met chaise longue. Door voor een hoekbank te kiezen met open einddeel creëert u meer ruimte in uw woonkamer. Bovendien is een chaise longue de ideale plek wanneer u 's avonds even lekker uw voeten hoog wil leggen. In de meeste huishoudens is dit tevens het deel van de bank waar iedereen graag ligt. Wilt u languit kunnen liggen met meerdere personen? Dan is het een idee om te gaan voor een losse poef die u gemakkelijk aanschuift indien nodig!

  Trendy hoekbank in velours of ribstof

  Stoffen zoals velours en ribstof zijn helemaal van nu. Deze stoffen worden veelal gebruikt voor de bekleding van kleine zitmeubelen, maar kunnen ook groter worden doorgevoerd in uw interieur door er bijvoorbeeld uw hoekbank mee te bekleden. Kies voor een veilige kleur zoals grijs, zwart, cognac, beige of antraciet. Bent u wel van de kleur? Kies dan voor okergeel, groen, roze of blauw. Deze kleuren zijn helemaal van nu! 

  Leren hoekbank kopen

  Wilt u een leren hoekbank kopen? Dan is dat in veel gevallen ook mogelijk. De verschillende banken die u hierboven vindt zijn verkrijgbaar in diverse stof- en leerkwaliteiten. Een leren bank geeft een stoere look aan uw zithoek. Een glad leren bank is bovendien makkelijk in onderhoud. Voor meer warmte in huis kunt u kiezen voor een suede bank. Suede is echter gevoeliger en minder onderhoudsvriendelijk. Bent u bang voor plekken op uw leren bank? Kies dan voor een donkerdere kleur, dan zit u altijd veilig, en gebruik af en toe een onderhoudsmiddel geschikt voor uw bank, zodat u lang kunt genieten van uw aankoop. 

  Heeft u vragen over het onderhouden van een leren bank? Neem contact met ons op. 

  Grote hoekbank of U-vorm 

  Heeft u de ruimte en wilt u écht loungen? Kies dan voor een grote hoekbank of een U-vorm. Vele modellen zijn modulair en hierdoor in iedere gewenste afmeting te verkrijgen. Plaats de bank in een strakke hoek, U-vorm of kies voor een willekeurige opstelling. Vrijwel alles is mogelijk!

  Wilt u meer informatie over een bepaald model of zoekt u iets specifieks, maar kunt u het op onze site niet vinden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze interieuradviseurs helpen u graag verder.

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn