Spiegels | Bekijk jezelf in een design spiegel

Een onmisbaar item voor in jouw huis. Vaak hangen er wel een paar spiegels in een woning. Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende spiegels van diverse topmerken. In deze spiegels kun je niet alleen even kijken of je zo de deur uit kunt, maar je kunt ook genieten van de geweldige vormgeving. Bekijk hier onze collectie en bestel direct!

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Design spiegels

Een spiegel hoeft niet per se een reflecterend vlak te zijn, maar mag er ook mooi uitzien. Daarom bedenken designmerken allerlei manieren om van spiegels toch een leuk en interessant object te maken. In ons assortiment vind je spiegels van topmerken als HAY en Cassina.

Waar hang je een spiegel op?

Een spiegel komt van pas in verschillende ruimtes van jouw huis. In de badkamer gebruik je er vaak een om te zien hoe schoon je tanden zijn en hoe goed je haar nog zit. Een spiegel in de slaapkamer wordt vaak gebruikt om je gehele outfit te bewonderen. Hiervoor wordt vaak een exemplaar gebruikt waarmee je jezelf van top tot teen kan zien. Het hebben van een spiegel in de gang kan ook heel handig zijn. Zo zie je jezelf nog even voordat je de deur uitgaat.

Koop jouw nieuwe spiegel bij Berden

Bekijk onze collectie spiegels online of breng een bezoek aan een van onze woonwinkels. Wil je jezelf zien in een van onze mooie design spiegels? Neem dan even contact met ons op. Wij laten je graag weten waar je jouw favoriet kunt bekijken. Heb je al een spiegel uitgekozen? Bestel hem dan direct of vraag een vrijblijvende offerte aan.
^