Tips & advies

Ontwerp- & interieuradvies

Bij Berden helpen we je graag bij het creëren van een persoonlijke en unieke inrichting voor jouw huis. We bieden verschillende vormen van interieuradvies aan, zo is er altijd wel een advies dat past bij jou. Je kunt bijvoorbeeld een afspraak maken in één van onze winkels waarbij een Personal Shopper je meenmeent door de showroom en alles over onze ruime collectie verteld. Ook is het mogelijk om, samen met een interieuradviseur, een Moodboard te maken. Voor uitgebreid interieuradvies plannen we een kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen en behoeften in kaart brengen. Vervolgens wordt er gekeken naar de ruimte en de sfeer waarbij rekening wordt gehouden met de kleuren, materialen en stijl die bij jouw passen. Op basis van deze informatie wordt een interieurontwerp gemaakt met behulp van interieurtekeningen in 2D of 3D. Naast het ontwerp wordt er ook een meubelvoorstel gedaan en optioneel een lichtplan gemaakt. Wil je graag thuisadvies? Ook dat is mogelijk! Tijdens dit thuisadvies kan een interieuradviseur al diverse stalen, ideeën en zelfs een meubel meenemen.

Interieur advies
Ontwerp- & interieuradvies
Kunstadvies

Kunstadvies

Kunst is een waardevolle toevoeging aan je interieur. Het persoonlijke en unieke karakter ervan maakt je interieur extra bijzonder. Bij onze kunstpartner Ptah Kunstadvies, kun je terecht voor advies om je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze bij de aanschaf van kunst. Een kunstadviseur helpt je bij het bepalen van de stijl, grootte en kleuren die passen bij jouw interieur, wensen en behoeften. Kunstadvies zorgt voor een prachtige en persoonlijke toevoeging aan ieder interieur.

Kunstadvies

Slaapadvies

Bij Berden wonen & slapen kun je terecht voor slaapadvies op maat. Onze slaapexperts helpen je graag bij het vinden van het juiste bed, boxspring, matras, hoofdkussen en beddengoed voor jouw slaaphouding en persoonlijke voorkeuren. Daarnaast geven we advies over slim slapen, slaapproblemen en de verschillende slaapstijlen. Zo kun je bij ons terecht voor alle informatie die nodig is voor een optimale nachtrust, zodat je elke dag uitgerust en energiek kunt beginnen.

Slaapadvies
Slaapadvies
Onderhoud tips

Onderhoud tips

Om lang te kunnen genieten van uw designmeubel, is het belangrijk dat het meubel er zo lang mogelijk mooi blijft uitzien. Hiervoor is het essentieel om rekening te houden met de mate van gebruik, variërend van incidenteel tot intensief, bij het kiezen van het materiaal en de afwerking. Ook het gebruik van de juiste onderhoudsmiddelen speelt een belangrijke rol bij het behoud van de kwaliteit van jouw meubelstuk. Om je te helpen bij het onderhouden van je meubels, bieden wij algemene tips en gedetailleerde informatie over het onderhouden van verschillende materialen.

Onderhoud tips

Woontips

Op zoek naar inspiratie en handige tips om je huis gezelliger en comfortabeler te maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze woontips zijn erop gericht om jouw huis om te toveren tot een sfeervolle plek waar je je helemaal thuis voelt. Laat je inspireren en ga aan de slag met onze praktische tips en ideeën voor in huis.

Woontips
Slaapadvies
^