Sidetables | een sidetable is stijlvol en praktisch

Een sidetable is een smalle tafel die vrijwel in iedere ruimte geplaatst kan worden. Veelal wordt een sidetable in een hal, woonkamer of slaapkamer geplaatst. Bij uitstek hét meubel om te combineren met leuke decoratie, kijk hiervoor bij onze woonaccessoires. Daarbij heeft een sidetable ook altijd een praktisch doeleinde. Vaak heeft een design sidetable een lade of een legplank, waar je jouw spullen kunt opbergen.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sidetable zwart

Een sidetable op zich is al zeer stijlvol. Laat staan een sidetable in het zwart. Berden Wonen heeft een mooie collectie design sidetables van verschillende design merken. Je kunt onder andere tafels vinden van Rolf Benz en Metaform. Binnen deze merken zijn de sidetables in het zwart sterk vertegenwoordigd. Je vindt sidetables in metaal of hout, maar ook met glas of marmer. Bij veel modellen kun je zelf jouw wensen aangeven qua afwerking. Zo vind je een sidetable die helemaal bij jou past.

Sidetable met lades

Wanneer je een meubel in je huis zet. Wil je natuurlijk dat het past bij jouw woonstijl, of het nu Scandinavisch, modern of industrieel is. Het moet gewoon passen. Maar het ideale aan een meubel is, wanneer het ook nog functioneel is. Een sidetable met lades biedt hierin uitkomst. Je kunt jouw spullen opbergen in de lades, fijn uit het zicht en netjes opgeruimd. Doordat een sidetable veelal in de woonkamer, hal of slaapkamer staat, heb je jouw spullen ten allen tijde snel bij de hand. De modellen die een lade hebben, kunnen verschillen door middel van één tot wel drie lades. Berden Wonen heeft een mooie collectie van sidetables in haar assortiment.

Sidetable achter de bank

Wanneer je een sidetable in je interieur plaatst kun je dit in verschillende ruimtes neerzetten. Veelal wordt een sidetable in de hal of woonkamer geplaatst, maar je kunt deze ook in je slaapkamer neerzetten. Vele zetten de tafel strak tegen de muur. Een sidetable kun je ook achter de bank in de woonkamer zetten. Hierdoor wordt de woonkamer voor het gevoel in tweeën gedeeld. De sidetable kun je aankleden met leuke woonaccessoires en persoonlijke spullen zoals familiefoto’s. Hierdoor krijg je een huiselijke sfeer, waarin jij je thuis voelt!

Design sidetable kopen bij Berden Wonen

Bekijk de volledige collectie sidetables online bij Berden Wonen. Bezoek ook een van onze woonwinkels waar je een kleine greep uit de collectie kunt vinden. We adviseren je alvorens je bezoek eerst contact met ons op te nemen. Wij informeren je graag in welke woonwinkel je de gewenste design sidetable kunt vinden. Weet je welke sidetable in jouw interieur past? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Je kunt ook gemakkelijk jouw favoriete design sidetable online bestellen.

^