4-zitsbank | een ruime opzet

Wanneer je veel ruimte hebt, past een 4-zitsbank goed in je interieur. Tevens biedt het veel zitmogelijkheid voor familie en vrienden. Een 4-zitsbank kan dan werkelijk een uitkomst bieden. Hiermee maak je ook een krachtig statement in je interieur. Berden Wonen heeft een uitgebreid assortiment vierzitsbanken van diverse design merken. Zo vind je bij ons banken van; Flexform, de Sede, Artifort, Maxalto en Rolf Benz.

Producten 1-20 van 169

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 169

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ruime collectie vierzitsbanken

Berden Wonen heeft met veel zorg een ruime collectie design vierzitsbanken samengesteld. Je vindt er een ruim aanbod aan designer banken op onze webshop. Een deel van deze collectie is in onze woonwinkels gepresenteerd. Niet alle vierzitsbanken zijn gepresenteerd in onze winkels. Daarom adviseren wij je, wanneer je een specifiek model bank wilt komen bekijken, van te voren contact met ons op te nemen. Wij informeren je graag in welke woonwinkel je de gewenste bank kunt bekijken en proef kunt zitten.

Voor iedere woonstijl vind je bij Berden Wonen een passende bank. Van industrieel tot landelijk, van modern tot klassiek. Wanneer je van een moderne woonstijl houd, passen de B&B Italia banken goed in je interieur. Daarentegen zijn de Sede banken zeer geschikt voor de klassieke woonstijl. Berden Wonen heeft naast deze modellen nog veel meer 4-zitsbanken in het assortiment, passend bij jouw huisstijl.

Materiaal- en kleurkeuze

Je hebt een prachtig model vierzitter uitgekozen, wat een waar statement in je huis wordt. Hierna volgt de keuze van het materiaal, kies jij voor stof of leer? Ook is de kleurkeuze belangrijk voor de look van je woonkamer. Zo kun je kiezen voor een neutrale kleur, zoals zwart, grijs of antraciet, waarbij je de bank altijd kunt aankleden met sprekende sierkussens. Of je kiest voor een opvallende en sprekende kleur, passend bij je woonstijl om een statement te maken.

All in House Service bij Berden Wonen

Berden Wonen biedt een All in House Service aan. Hiermee ben je de komende zeven jaar, na de aankoop, verzekerd van een vlekkengarantie en constructieve service op de zitmeubelen. Bekijk de voorwaarden op onze All in House Service pagina of vraag onze collega’s in de woonwinkels.

Vierzitsbank kopen bij Berden

Bezoek een van onze woonwinkels en kom proefzitten. Voor meer informatie over een specifiek model kun je onze collega’s in de woonwinkels vragen. Ook kun je via onze website contact met ons opnemen, vraag vrijblijvend een offerte aan. Weet je exact welke uitvoering je wenst? Bestel dan gemakkelijk jouw 4-zitsbank bij ons online!

Om teleurstelling te voorkomen, dat een model niet in een van onze woonwinkels staat, raden wij je aan om voorafgaand aan je bezoek contact met ons op te nemen. Wij informeren je graag in welke woonwinkel jouw favoriete 4-zitsbank te vinden is.

^