Ronde vloerkleden | een sierlijke vorm

Een vloerkleed brengt meteen sfeer in je interieur. Het doet je zithoek warm en gezellig aan. Doordat een rond vloerkleed speels aandoet, lijkt de ruimte ook een stuk opener. Bij Berden Wonen vind je diverse ronde vloerkleden voor binnen, in verschillende woonstijlen en kleuren. Zo is er altijd een vloerkleed dat past bij je interieurwensen. Diverse design merken zijn vertegenwoordigd zoals HAY, B&B Italia, Cassina en CS Rugs.

16 producten

Van hoog naar laag sorteren

16 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ronde vloerkleden in vele maten

De collectie ronde vloerkleden bij Berden Wonen zijn in verschillende maten leverbaar. Zo is een rond vloerkleed van 300 cm verkrijgbaar maar ook een rond vloerkleed van 90 cm. Hierdoor is voor iedereen een passend kleed te vinden. Enkele modellen kunnen door het designmerk voor jou op maat worden gemaakt. Zo krijg jij een geheel uniek kleed, dat past in jouw ruimte!

Creëer verbinding in je interieur

Het is het mooist wanneer je (ronde) vloerkleed in verbinding staat met je meubels. Dit kan al gemakkelijk door je bank op het vloerkleed te plaatsen. Let hierbij wel op dat je 20 cm laat doorlopen onder de bank, hierdoor staan de poten altijd recht en blijft je meubel stabiel. Kies je kleed ook breder dan de bank eigenlijk is, hierdoor krijg je een nog mooier geheel en creëer je eenheid. Wij willen je als tip meegeven dat je met kranten en tijdschriften de afmeting van het vloerkleed op de grond kunt uitleggen. Hierdoor kun je vooraf nagaan of het kleed dat je voor ogen hebt past in jouw woonkamer.

Voordelen van een rond vloerkleed

Je ziet het steeds meer in diverse interieurs en bij verschillende interieurstijlen, rond is populair! Er wordt steeds vaker gekozen voor ronde eettafels, ronde salontafels of ronde bijzettafels. Hier staat een rond vloerkleed super goed bij. Heb je geen ronde meubelen in je huis? Geen nood, een rond vloerkleed staat ook heel goed bij een vierkante tafel! Daarbij hebben huizen in vele gevallen rechte lijnen, door een rond vloerkleed toe te passen in je interieur, creëer je een speels effect. Vaak is een rechthoekig vloerkleed, door de rechte lijnen hard en bakent het een ruimte af. Door de rondingen oogt de ruimte vriendelijker en heeft het een uitnodigend effect. De ruimte ziet er ook anders uit door de ronde lijnen.

Koop je ronde vloerkleed bij Berden Wonen

Een rond vloerkleed koop je bij Berden Wonen. Bekijk onze collectie design vloerkleden online of bezoek een van onze woonwinkels. We adviseren je alvorens je bezoek contact met ons op te nemen. Wij informeren je graag in welke woonwinkel je het betreffende vloerkleed kunt vinden. Ervaar het ronde vloerkleed, zo kun je de beste keuze maken voor je woonkamer, eetkamer of misschien wel de slaapkamer. Weet je welk design het beste in jouw interieur past? Vraag online een offerte aan of plaats je order gemakkelijk online!

^