Sta-op stoelen | Zitcomfort met extra luxe

Een sta-op stoel is perfect voor mensen die wat hulp kunnen gebruiken bij het opstaan. Een sta-op stoel zorgt ook voor een heerlijk zitcomfort en is vaak voorzien van extra luxe toevoegingen, zoals een motorisch systeem of een verwarming. Maak kennis met onze collectie en vind de perfecte sta-op stoel die bij jouw wensen past.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Design sta-op stoel

Naast de functionaliteiten van een sta-op stoel, mag hij er ook mooi uit zien. De stoel staat namelijk in jouw woonkamer of in een andere ruimte en trekt de aandacht in het interieur. Daarom is het belangrijk dat de stoel voorzien is van een mooi design dat past bij jouw interieurstijl. In ons assortiment kun je sta-op stoelen vinden van diverse topmerken, zoals Gealux en De Toekomst. De merken hebben verschillende soorten stijlen sta-op stoelen in hun collectie, zo is er altijd wel een stoel die perfect bij jouw woonstijl past.

Montèl sta-op stoel

Als grootste zitspecialist van Nederland weet Montèl dat sommige mensen extra hulp nodig hebben met zitten en opstaan. Het merk Montèl heeft een ruim assortiment aan relaxfauteuils die voorzien zijn van een sta-op functie. In onze Montèl winkel in Venlo kun je een greep van de collectie van Montèl komen bewonderen en ervaren.

Wat is een sta-op stoel?

Een sta-op stoel lijkt qua design veel op een relaxfauteuil, maar komt met een extra functie die je helpt om gemakkelijk op te staan. De stoel geeft extra ondersteuning tijdens het opstaan door met jou mee te bewegen. Dit maakt de stoel zeer geschikt voor mensen waarbij opstaan net wat moeilijker gaat, bijvoorbeeld voor senioren. Hierdoor wordt de stoel ook vaak seniorenstoel genoemd.

All in House Service

Heb je jouw perfecte sta-op stoel gevonden? Je wilt natuurlijk van jouw nieuwe aanwinst zo lang mogelijk kunnen genieten. Wij raden je aan om jouw nieuwe fauteuil van de All in House Service te voorzien. Dankzij deze extra service krijg je 7 jaar lang garantie op vlekken en constructieve service. Ben je nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie kun je de All in House pagina bekijken.

Koop een sta-op stoel bij Berden Wonen

Bekijk onze collectie sta-op stoelen online of breng een bezoek aan een van onze winkels. Wil je een sta-op fauteuil in de winkel komen ervaren? Neem dan contact met ons op. Wij laten je graag weten waar je jouw favoriet kunt vinden. Het is natuurlijk mogelijk om online onze gehele collectie te bekijken. Via onze website kun je gemakkelijk een bestelling plaatsen of een vrijblijvende offerte aanvragen.

^