U-banken | dé bank met een U

Een u-bank is een geweldig en opvallend bankstel. Het is een bankstel dat zich uitermate leent om een ziteiland te creëren in je woonkamer. Berden Wonen heeft een mooie collectie aan u-bankstellen in het assortiment. Alle hoogwaardige en kwalitatieve design merken zijn vertegenwoordigd. Je vindt onder andere u-banken van Montèl, Rolf Benz, Linteloo, Artifort en Leolux.

Producten 1-20 van 119

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 119

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

U-bank; centraal in je interieur

Wanneer je een royale opvallende bank zoekt voor in je interieur, dan is de u-bank de perfecte keuze voor jou. Omdat deze bank vanaf de bovenzijde er uitziet als de letter U, ontleent de bank hier zijn naam aan. Je creëert intimiteit door een u-bank in jouw interieur te plaatsen. Gesprekken worden makkelijker gevoerd, doordat je elkaar kunt aankijken. Een u-vormige bank wordt letterlijk het middelpunt van jouw interieur.

Grote en kleine u-banken

Een u-vormige bank is niet alleen voorbestemd voor grote woonkamers. De collectie aan design u-banken bij Berden Wonen zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Met een u-bank maak je een statement in je interieur. Het biedt tevens voldoende zitplaatsen voor een groot gezin. Je hebt al snel plaatsen voor vier, vijf, zes of misschien wel zeven of meer personen. Een u-bank biedt de perfecte opstelling om samen met je gezin heerlijk op de bank te zitten en samen te ontspannen.

U-bank; stof of leder?

Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor een nieuwe u-bank, heb je oneindig veel keuze uit verschillende stof- en ledersoorten. Hierdoor kun je jouw u-bank geheel afstemmen op je woonstijl en woonwensen. Een cognac kleurige bank past goed in een industriële woonstijl. Of kies jij liever voor een zwarte kleur? Een grijze u-bank is een neutrale kleur waarmee je door middel van sierkussens de bank en jouw interieur kunt opvrolijken. De sierkussens kun je ook aanpassen op het seizoen of aan je woontrends.

All in House Service voor je u-bank

Je wilt natuurlijk optimaal genieten van jouw nieuwe u-bank. Wanneer een bank wordt gebruikt, zit een ongelukje helaas in een klein hoekje. Je kunt gewoonweg niet voorkomen dat er geknoeid wordt op de bank. Berden Wonen heeft hiervoor een uitbreidende service waarmee je 7 jaar lang zorgeloos geniet van jouw u-bank. Met de All in House Service heb je vlekken garantie en service op de constructie gedurende deze 7 jaar. Bekijk de voorwaarden op onze All in House Service pagina of informeer bij onze collega’s in de woonwinkels.

Koop je u-bank bij Berden Wonen

Bekijk online onze volledige collectie aan design u-banken. In de woonwinkels van Berden Wonen vind je een kleine greep uit onze collectie. We adviseren je alvorens je bezoek eerst contact met ons op te nemen, wij informeren je graag in welke woonwinkel je het specifieke model kunt vinden. Kom vooral in onze woonwinkel proefzitten en bekijk de stalen, zo kun jij de beste keuze maken voor jouw nieuwe bank.

Ben je er uit welke u-bank precies bij je past? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of plaats jouw order gemakkelijk online.

^