Verlichting

Verlichting | voor iedereen een lichtbron

Met de juiste verlichting bepaal je voor een groot gedeelte de sfeer in je interieur of tuin. Daarom heeft Berden Wonen een uitgebreid assortiment aan design verlichting. Je vindt verschillende design merken met ieder een groot spectrum design lampen. Onder andere lampen van Brokis, HAY, Louis Poulsen en Martinelli Luce. De design lampen zijn er in veel verschillende uiteenlopende soorten, maten en uitvoeringen. Hierdoor vind je altijd een passende binnen- of buiten lamp in onze collectie. Zo zijn diverse woonstijlen vertegenwoordigd zoals modern, industrieel en klassiek, maar ook de basis woonstijl is duidelijk terug te vinden in ons assortiment. 

Shop op categorie

Binnenverlichting

Binnenverlichting

Buitenverlichting

Buitenverlichting

Binnenverlichting

Lampen zijn onmisbaar in ieder interieur. Door de juiste verlichting in je interieur aan te brengen, kun je sfeer creëren of meubels en bepaalde hoeken belichten. Iedere ruimte in je huis heeft de juiste verlichting nodig. Je denkt meteen aan de woonkamer en eetkamer, maar ook een keuken, toilet, hal of gang heeft de juiste verlichting nodig. Bij Berden Wonen vind je design verlichting voor iedere ruimte. Van hanglampen, kroonluchters, vloerlampen, wandlampen, plafondlampen tot tafellampen. Je vindt het allemaal in ons assortiment.

Buitenverlichting

Een lange zwoele zomeravond of genieten van het mooie herfstweer, dit doe je optimaal in je eigen tuin. Door de juiste design buitenverlichting te kiezen, kun je de gezellige avonden in de tuin verlengen. Buitenlampen brengen ook sfeer in je tuin, al is het een wandlamp of een leuke sokkellamp naast het paadje. Berden Wonen heeft een divers assortiment aan tuinverlichting van bekende designmerken. Je kunt je overkapping aankleden met een mooie hanglamp of zet een sfeervolle tafellamp bij je loungeset.

Verlichting kopen bij Berden Wonen

Bekijk het uitgebreide assortiment voor binnen- en buitenlampen bij Berden Wonen online. Bezoek een van onze woonwinkels, vele modellen design lampen zijn gepresenteerd in onze winkels. Onze adviseurs adviseren je graag over de mogelijkheden van de verschillende armaturen. Wanneer je onze woonwinkel wilt bezoeken voor een specifieke design lamp, raden wij je aan om contact met ons op te nemen. Wij laten je graag weten in welke woonwinkel je de geliefde lamp kunt vinden. Onze woonwinkels zijn niet identiek, waardoor het aanbod per woonwinkel kan verschillen. Ook kun je online je bestelling plaatsen voor je favoriete design lampen.

^