Miniaturen | Kleine versies van échte design iconen

In de geschiedenis van designmeubelen en woonaccessoires zijn er vele klassiekers. Deze klassiekers hebben een bepaalde doorslag gegeven op het gebied van techniek, comfort en design. Dankzij deze miniaturen kunnen deze mijlpalen gevierd worden en kunnen ze op een kleine schaal verzameld worden.

Producten 1-20 van 25

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 25

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Designmeubelen in het klein

Design miniaturen geven de waarde weer die aan bekende meubelontwerpen worden gegeven. Er zijn kleine versies gemaakt van de bekende ontwerpen van onder andere Gerrit Thomas Rietveld en Eero Saarinen. Deze design meubelen worden gezien als kunstwerken en zijn geliefd door vele musea en verzamelaars. Een miniatuur van een meubel geeft de geschiedenis op een bijzondere manier weer.

Vitra miniaturen

In de collectie van Vitra vind je een groot aanbod aan miniaturen van diverse design iconen van verschillende merken en ontwerpers. De Vitra miniaturen zijn ontworpen voor het Vitra Design Museum in Weil am Rhein. Dit museum staat in het teken van design van vroeger tot het heden. Al meer dan 20 jaar houden ze zich bezig met het maken van kleine versies van baanbrekende designs uit de meubelindustrie.

Koop een miniatuur bij Berden

Bestel een miniatuur van jouw geliefde designmeubel bij ons. Heb je jouw favoriet niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op. Vaak kunnen wij een bestelling plaatsen voor de miniatuur die jij wenst. Wij zijn namelijk dealer van vele topmerken, zoals Vitra en Fritz Hansen.
^