Vitrinekasten | show je mooiste spullen

Een design vitrinekast koop je bij Berden Wonen. Jij hebt de mooiste spullen waar je trots op bent. Of het nu gaat om een geweldig servies, een verzamelhobby of geweldige woonaccessoires, jij bent er trots op, daarom verdienen deze spullen een ere plek in jouw huis. Een vitrinekast helpt hierbij, dat is dé plek waar je jouw spullen mooi tentoon kunt stellen. Berden Wonen heeft verschillende designmerken en vitrinekasten in het assortiment. Zo vind je onder andere vitrinekasten van Ferm Living en Spectrum.

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Design vitrinekasten voor elke woonstijl

Een vitrinekast is al een eyecatcher op zich in jouw interieur. Door de geweldige objecten die je tentoonstelt, trekt het iedereens oog. Hoe dan ook, een design vitrinekast moet gewoon passen bij jouw woonstijl en jouw andere meubelen.

Bij Berden Wonen vind je daarom glazen vitrinekasten, maar ook metalen vitrinekasten. Door het metaal doet de vitrinekast al industrieel aan. En past het zowel in een modern als in een industriële wooninrichting.

Wil je jouw objecten in je vitrinekast extra uitlichten? Dan is een vitrinekast met verlichting de ideale oplossing. Hierbij kun je jouw mooiste verzamelobjecten extra uitlichten. Dan trekt de vitrinekast zeker de aandacht in jouw inrichting. Verlichting in je kast brengt ook extra sfeer in jouw interieur. Vraag bij onze interieuradviseurs naar de mogelijkheden!

Hoe richt ik mijn vitrinekast in?

Je wilt jouw verzamelobjecten of spullen natuurlijk netjes presenteren in jouw design vitrinekast. Doordat de kast volledig van glas is, oogt een vitrinekast al snel rommelig en ongeorganiseerd. Hierdoor is het van belang om goed na te denken hoe jij jouw geliefde objecten gaat presenteren! Wij van Berden Wonen, hebben daarom voor jou een aantal tips op een rijtje gezet.

  • Vraag jezelf af; wat wil je laten zien? Selecteer met zorg jouw objecten, doe dit met veel aandacht. Ga hierbij voor jezelf na wat jij het mooist en/of het meest bijzonder vind. Houd hierbij wel rekening met de beschikbare ruimte die je in jouw design vitrinekast hebt. Kies niet te veel items.
  • Combineer kleuren of creëer rust. Je items hebben wellicht diverse kleuren. Houd bij het selecteren dan ook rekening met de kleuren. Zo kun je ervoor kiezen dat je het rustig houdt. Kies dan voor één specifieke kleur in verschillende tinten. Door voor één kleur te kiezen creëer je rust en oogt je kast rustig. Combineer de kleuren uit je interieur ook met de items in je kast. Zo zorg je ervoor dat je vitrinekast goed past bij de rest van je interieur en wordt het één mooi geheel.
  • Varieer voldoende. Combineer verschillende materialen, zo wordt de vitrinekast aantrekkelijk! Daarbij is een variatie in verschillende hoogtes en vormen een goede optie. De kast krijgt hierdoor extra uitstraling en zo creëer je spanning om er naar te kijken. Zo kun je een vaasje, beeldje of fotolijstje in je kast plaatsen.

Kortom wees creatief en houd rekening met de eerder genoemde tips.

Koop je design vitrinekast bij Berden Wonen

Een design vitrinekast koop je bij Berden Wonen. Bekijk de collectie online of bezoek een van onze woonwinkels. We adviseren je alvorens je bezoek contact met ons op te nemen. Wij informeren je graag in welke woonwinkel je het specifieke model kunt vinden. Kom jouw favoriete vitrinekast bekijken, laat je adviseren over de mogelijkheden en bekijk de stalen. Zo maak je de juiste keuze voor een design vitrinekast.

Ben je er uit welke vitrinekast precies bij je past? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, of plaats jouw order gemakkelijk online.

^