Poefs | daar plof je op neer

Een poef is een trendy woonaccessoire die jouw woonruimte gezellig aangekleed. Een poef kun je in een woonkamer en in een slaapkamer plaatsen. Voor een knusse gezellige zithoek is een poef ideaal. Ook kun je een poef gemakkelijk aanschuiven als extra zitplaats. In de collectie zijn onder andere de design merken Leolux en Artifort vertegenwoordigd.

18 producten

Van hoog naar laag sorteren

18 producten

Van hoog naar laag sorteren

Poefs van bekende design merken

Alle bekende design merken zijn vertegenwoordigd in onze collectie. Zo kom je Nederlandse design merken tegen, zoals Leolux, Bert Plantagie en Pode. Maar ook Italiaanse merken kunnen natuurlijk niet ontbreken. Zo zien we ook poefs terug van MDF Italia en Kristalia.

Hoe dan ook, je hebt met een design poef een schitterende extra zitplaats! En niet alleen een extra zitplaats, ook een mooie bijzettafel. Wanneer je een groot dienblad plaatst op je poef, is het in een handomdraai een bijzettafeltje. Of je kunt het dienblad geweldig decoreren met prachtige woonaccessoires.

Een ronde of symmetrische poef?

Je hebt een ruime keuze aan diverse modellen poefs. Niet alleen de standaard ronde poefs zijn voldoende vertegenwoordigd binnen de collectie van Berden Wonen. Maar ook een grote variatie aan modellen, zoals vierkant of ovaal. Ook symmetrische modellen zijn sterk vertegenwoordigd.

Een design poef bij je bank of fauteuil

Een poef hoef je niet alleen te gebruiken als extra zitplaats. Het is ook een uitstekend element om aan te schuiven aan je bank of fauteuil. Het is een geweldig item om te gebruiken als voetenbankje! Heerlijk een avondje onderuit met een leuke film en even bijkomen van de drukke dag. Doordat de poef voor verschillende doeleinden benut kan worden is het een echt multifunctioneel item. Dat niet mag ontbreken in jouw interieur!

Poef kopen bij Berden Wonen

Bekijk online onze volledige collectie aan design poefs. In de woonwinkels van Berden Wonen vind je een kleine greep uit onze collectie. We adviseren je alvorens je bezoek eerst contact met ons op te nemen. Wij informeren je graag in welke woonwinkel je het specifieke model kunt vinden. Kom vooral in onze woonwinkel proefzitten en bekijk de stalen, zo kun jij de beste keuze maken voor jouw nieuwe poef.

Ben je er uit welke poef precies bij je past? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of plaats jouw order gemakkelijk online.

^