Artifort F500 serie
10% korting

Wie kan 'm ooit weerstaan, de iconische F500 design fauteuil van Geoffrey D. Harcourt RDI? Een heerlijk comfortabele draaifauteuil om lekker in weg te kruipen en van te genieten. De zitschelpen van deze geliefde serie fauteuils, elk met hun kenmerkende stoffering, zijn fantastisch op een schijfvoet of kruisvoet, maar zeker ook met een schommelonderstel. Nu tijdelijk met 10% korting.

Bekijk de F510 F511 F12
Artifort F500 actie

De inspiratie voor de F500-serie fauteuils

Designer Geoffrey D. Harcourt RDI onderscheidde zichzelf met deze fauteuil door zijn comfortabele vorm en opvallende stoffering. Het idee voor de F500 design fauteuil ontstond doordat de vriendin van Harcourt RDI zich graag opkrulde in kleermakerszit. Hij was gefascineerd door deze zeer vrouwelijke houding. Dat resulteerde in de F500: een grote fauteuil die alle comfort heeft van een gemakkelijke fauteuil, en breed genoeg om aan deze ongebruikelijke zithouding te voldoen.

Vele combinaties mogelijk

De unieke details van de F500 serie laten elk model uitstekend tot haar recht komen. De grote fauteuil is er met een hoge of lage rugleuning, en beslaat een scala aan varianten. Artifort heeft mooie stoffen en leersoorten geselecteerd die passen in uiteenlopende interieurstijlen, die tevens prachtig stofferen met extra details zoals een gestikte bies of decoratieve knopen. Kies uit een onderstel met een klassieke schijfvoet, een kruisvoet óf voor een schommelonderstel.

Deelnemende fauteuils

Bekijk de Artifort F500 fauteuils online of bezoek één van onze winkels en laat je adviseren door onze interieurexperts.

Actievoorwaarden:

  • Deze actie is geldig t/m 31 december 2023;
  • Deze actie is geldig op de gehele F500 collectie;
  • De actieprijs is alleen geldig op stoffering in één van de Artifort Textiles (dwz Artifort Selecte, Artifort Spektra, Artifort Lana of Artifort Ox);
  • Niet geldig op ingezonden stoffen en leer;
  • Niet geldig in combinatie met andere acties.
^