CBW-erkend | Zeker van je aankoop

Berden Wonen & Slapen is CBW-erkend. Dit betekent veilig kopen voor onze klanten. Een CBW-erkende winkel is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen. Als er iets mis gaat met de bestelde meubelen, blijft jouw interieur beschermd. Dat is natuurlijk een hele zorg minder. Mocht er iets mis zijn met je aankoop, dan is het fijn om te weten dat alles weer in orde komt. Een CBW-erkende winkel biedt drie garanties.

Voor meer informatie over de Centrale Branchevereniging Wonen en de bijbehorende CBW-voorwaarden klik je op onderstaand logo.

CBW-erkend
CBW-erkend

Veilig aanbetalen

Soms vragen we je om een aanbetaling te doen bij jouw bestelling. Heb je een aanbetaling gedaan en gaat de CBW-erkende winkel failliet voordat je jouw bestelling hebt ontvangen? Dan kan je aanspraak maken op de aanbetalingsregeling. Dat betekent dat je aanbetaling (tot een maximum van 25%) niet verloren gaat. Je kunt eenvoudigweg bij een andere CBW-erkende winkel een bestelling plaatsen. Deze verrekent uw eerdere aanbetaling met het nieuwe bedrag. Uiteraard gelden hiervoor bepaalde regels.

Productgarantie

Uiteraard bieden wij productgarantie op ons gehele assortiment, de garantie is standaard twee jaar. In de eerste twee jaar krijgt u de volledige kosten vergoed voor reparatie of vervanging, inclusief vracht- en voorrijdkosten (m.u.v. een verhuizing naar het buitenland, dan is het oorspronkelijke bezorgadres van toepassing). De datum van aanschaf is dus van belang voor de garantie. Let wel; de productgarantie wordt door Berden uitgevoerd. Indien deze er niet is dan zal in sommige gevallen de fabrikant uitkomst kunnen brengen. Garantie wordt niet overgenomen door de CBW zelf.

Onpartijdige klachtafhandeling

Een aankoop voor je woning is een belangrijke en vaak kostbare aangelegenheid. Een goede service mag je daarom zeker verwachten. Mocht er toch een probleem ontstaan waar we samen niet uitkomen, dan kun je de Geschillencommissie Wonen inschakelen. Ook Berden kan met jouw toestemming deze commissie benaderen bij geval van een geschil. Een uitspraak van de Geschillencommissie Wonen is bindend voor zowel de klant als Berden. Dat betekent dat beiden partijen verplicht zijn zich aan de uitspraak te houden. De Centrale Branchevereniging Wonen garandeert dat Berden de gemaakte afspraken ook daadwerkelijk nakomt. Zo ben je altijd verzekerd van een veilige aankoop.

^