Slaapbanken | van loungebank naar logeerbed

Wanneer je in een studio woont of een kamer over hebt die je als logeerkamer wilt inrichten, dan is een slaapbank een multifunctioneel meubel in deze ruimtes.

Slaapbank

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

De slaapbank heeft namelijk twee functies: je kunt er heerlijk op loungen, maar een slaapbank is ook makkelijk om te toveren naar een logeerbed. Je vindt diverse slaapbanken van verschillende design merken bij Berden Wonen. Zo zijn de volgende merken vertegenwoordigd: de Sede, Spectrum, COR en Flexform. Bekijk de collectie en laat je inspireren.

Een slaapbank als logeerbed

Een slaapbank is dé ideale bank! Je hebt een geweldige kamer die je stijlvol hebt ingericht, helemaal passend bij jouw woonstijl, met mooie accessoires en de juiste verlichting. Zo nu en dan wil je deze kamer ook gebruiken voor logees, familie of vrienden die een weekend overkomen. De slaapbank is dan de ideale oplossing. Overdag is een slaapbank prima te gebruiken als zitbank en ‘s avonds als een zeer prettige slaapplaats.

Een slaapbank biedt in een kleine handeling een geweldig bed, waardoor je altijd een slaapplaats hebt voor je geliefde familie en vrienden. Je kunt de slaapbank helemaal afstijlen door middel van mooie sierkussens. Wij van Berden Wonen hebben ook diverse dekbedden in het assortiment, zodat je logees een goede nachtrust tegemoet gaan. Zo vind je verschillende motieven of effen hoeslakens, in verschillende kleuren. Zo geef je jouw logees een warm welkom in jouw huis.

Slaapbank in leer of stof?

Bij Berden Wonen vind je diverse modellen slaapbanken van verschillende design merken. Ieder merk heeft zijn eigen uitgebreide collectie aan stof- en ledersoorten waaruit jij jouw bank kunt samenstellen. Zo kun je kiezen voor een slaapbank in een zwart, grijs of beige stof. Of kies jij liever een van deze kleuren in het leder? Het is allemaal mogelijk! Passend bij iedere woonstijl vind jij de juiste slaapbank.

All in House Service bij Berden Wonen

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk zorgeloos genieten van je eigen slaapbank. Daarom adviseren wij van Berden Wonen om te kiezen voor de All in House Service. Met deze service geniet jij 7 jaar lang zorgeloos van jouw slaapbank. Hierbij heb je service op de constructie en een vlekkengarantie op je meubel. Bekijk de voorwaarden op onze All in House Service pagina of informeer bij onze collega’s in de woonwinkels.

Slaapbank kopen bij Berden Wonen

Bekijk de collectie aan slaapbanken online of bezoek een van onze woonwinkels. Om teleurstelling te voorkomen dat een model niet in een van onze woonwinkels staat, raden wij je aan om voorafgaand aan je bezoek contact met ons op te nemen. Wij informeren je graag in welke woonwinkel jouw geliefde slaapbank te vinden is. Heb je al een idee welk model je wenst? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan! Wanneer je een definitieve keuze hebt gemaakt qua stof- of ledersoort en afmeting kun je jouw geliefde slaapbank ook online bestellen!

^