Betalen bij Berden

  Wilt u een bestelling plaatsen? Berden biedt diverse betaalmogelijkheden aan om uw nieuw aangeschafte artikel(en) af te rekenen.

  Betalen bij aflevering aan de chauffeur

  Bij bestellingen boven de € 500,- kunt u ervoor kiezen om het artikel pas te betalen bij aflevering aan onze chauffeur. Dit kan per pin of contant. Als u voor deze methode kiest wordt er vooraf een orderbevestiging naar u verstuurd. Daarbij vragen wij een aanbetaling van slechts 10% vooraf bij bedragen < €10.000,-. Bij bedragen vanaf €10.000,- geldt een aanbetalingspercentage van 25%.

  Neem hiervoor even contact met ons op via info@berden.nl. De order wordt vervolgens door u bevestigd en de bestelling zal dan in gang worden gezet. U kunt daarnaast ook veilig en vertrouwd via uw creditcard betalen. Ook kunt u iDEAL gebruiken.

  Via iDEAL

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u internetbankieren gebruikt, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

  iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
  • Controle en overzicht op de betaling

  Hoe werkt iDEAL?

  U plaatst een bestelling bij berden.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.


  Creditcard (alleen online!)

  Daarnaast kunt u ook veilig met Visa en Mastercard creditcards betalen bij berden.nl
  Online betalen met uw creditcard werkt als volgt:

  • Op de betaalpagina kiest u het type creditcard waarmee u wilt afrekenen vervolgens vult u het volledige creditcardnummer, de vervaldatum én de 3-cijferige veiligheidscode in (deze code wordt ook wel ‘cvc-code’ genoemd en staat op de achterkant van uw creditcard).


  Bancontact/Mistercash 

  Met Bancontact/Mistercash kunt u ook vertrouwd, veilig en eenvoudig online uw aankoop afrekenen.

  Dit gebeurt in 3 stappen:

  1. verificatie, wanneer u uw pincode invoert, wordt gecontroleerd of het saldo op de rekening toereikend is.
  2. berekening, of de uitwisseling van financiële informatie tussen Berden en u.
  3. verwerking van de betaling.

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn