Betalen bij Berden

Wil je een bestelling plaatsen? Berden biedt diverse betaalmogelijkheden aan om jouw nieuw aangeschafte artikel(en) af te rekenen. Vind hier antwoord op je vragen over de betaalmogelijkheden en facturen.

Betalen

Welke betaalmethodes zijn er?

Via onze website kun je op diverse manieren betalen. iDeal, Visa, Mastercard en Bancontact behoren tot de mogelijkheden. In onze woonwinkels kun je pinnen of contant betalen. Let op, met creditcard kun je niet in onze winkels betalen.

Kan ik mijn bestelling achteraf betalen?

Op dit moment kun je niet achteraf betalen. Wel is er de optie om een aanbetaling te doen en het restbedrag bij levering te betalen, dit is alleen mogelijk bij bestelling met een orderwaarde van meer dan €500,-.

Ik heb problemen met het betalen van mijn bestelling

Lukt het niet om je bestelling af te rekenen via onze website? Neem dan contact met ons op, we kijken graag mee of we het probleem op kunnen lossen. Kunnen we het probleem niet direct verhelpen, dan is er de mogelijkheid om je bestelling alsnog af te rekenen via een betaallink.

Zijn alle prijzen inclusief BTW?

Alle prijzen op onze website en in onze woonwinkels zijn in euro’s en inclusief 21% BTW.

Kan ik mijn bestelling afrekenen met een cadeaubon?

Een cadeaubon van Berden kan uiteraard worden verzilverd. Heb je een cadeaubon? Geef dit dan aan wanneer je een bestelling wilt plaatsen online (per mail) of in de winkel. Hoe de cadeaubon verzilverd kan worden, verschilt namelijk per wijze waarop je de bestelling plaatst.

^