Bewust Berden - Groen is meer dan onze kleur

  De wereld om ons heen verandert constant. Als bedrijf zijn we bewust van de rol die wij hierin spelen en de invloed die we hebben. Duurzame keuzes maken wordt steeds belangrijker en Berden blijft hier ook zeker niet in achter. Wij zijn steeds meer bezig met het maken van bewuste keuzes voor onze omgeving, maar ook voor onszelf. Van het installeren van zonnepanelen tot het doneren van oude meubelstukken en het werken aan een gezond en fit lichaam. Berden draagt graag een steentje bij aan een groene toekomst.

  Bewust Berden

  Bij Berden werken we al jaren aan het maken van (milieu)bewuste stappen. Op deze manier willen wij een steentje bijdragen aan een duurzamere wereld. Het maken van keuzes die een positieve invloed hebben op onze omgeving en ook op onszelf. Sommige initiatieven zijn al een paar jaar zeer succesvol en sommige projecten zijn nog een work in progress. Een ding is zeker: Bij Berden zijn we trots op de groene bijdrage die wij kunnen leveren. Wat voor bewuste keuzes maakt Berden zoal? Wij hebben hier een aantal van onze projecten op een rijtje gezet.


  Het Goed
  Plastic tassen

  Zonnepanelen en Ledverlichting
  Berden Voorjaarsloop

  Bewuste keuze van onze designmerken. 
  Berden draagt dus op allerlei fronten een streentje bij aan een groenere wereld, net als vele designmerken, innovatief zijn op het gebied van comfort en design is één ding, maar dat op een duurzame manier is nog een grotere uitdaging. Sommige merken zijn daarin erg vooruitstrevend. Graag delen wij welke merken op hun eigen manier bijdragen aan een duurzame wereld. 

  Bewuste merken

  In onze winkels is de Bewust Berden campagne ook terug te zien in onze etalage's en diverse merken zullen centraal staan. Benieuwd naar de bewuste mode merken? Klik dan hier

  Bij Berden is groen meer dan onze kleur. Samen maken we bewuste keuzes voor de toekomst. 
  Bekijk onderstaand de video van Bewust Berden. 

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn