Bewust Berden - Groen is meer dan onze kleur

  Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol in ons leven. We moeten zuinig zijn op onze planeet, zodat wij en vele generaties na ons kunnen blijven genieten van al het moois om ons heen. Daar draagt iedereen zijn steentje aan bij en zo maken we samen bewuste keuzes voor de toekomst.

  Bewust Berden

  Als bedrijf willen wij hier natuurlijk ook aan bijdragen en daarom hebben wij o.a. een samenwerking met 'Het Goed'. De missie van Het Goed is spullen én mensen een tweede kans geven. In veel gevallen worden bij nieuwe aankopen oude meubels overbodig. Dit zijn vaak stoelen, tafels of banken die nog in goede staat verkeren. Om te voorkomen dat deze goede meubelen weggegooid worden, werken wij samen met 'Het Goed'. Klik onderstaand voor meer informatie. 

  Daarnaast vertellen wij jou graag hoe wel als het merk Berden zelf bewuste keuze's maken, maar ook de merken die wij leveren. Klik onderstaand voor 'Bewuste merken' voor meer informatie. 


  Het Goed
  Bewust Berden

  In onze winkels is de Bewust Berden campagne ook terug te zien in onze etalage's en diverse merken zullen centraal staan. Wanneer je in onze winkels een aakoop doet tijdens de Bewust Berden campagne, ontvang je een Berden waterfles of een heerlijke fles wijn. 

  Benieuwd naar de bewuste mode merken? Klik dan hier

  Bij Berden is groen meer dan onze kleur. Samen maken we bewuste keuzes voor de toekomst.
  Bekijk onderstaand de video van Bewust Berden. 

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn