BerdenBewust Berden

De wereld om ons heen verandert constant. Als bedrijf zijn we bewust van de rol die wij hierin spelen en de invloed die we hebben. Duurzame keuzes maken wordt steeds belangrijker en Berden blijft hier ook zeker niet in achter. Wij zijn steeds meer bezig met het maken van bewuste keuzes voor onze omgeving, maar ook voor onszelf. Van het installeren van zonnepanelen tot het doneren van oude meubelstukken en het werken aan een gezond en fit lichaam. Berden draagt graag een steentje bij aan een groene toekomst.

Bewust berden

Bij Berden werken we al jaren aan het maken van (milieu)bewuste stappen. Op deze manier willen wij een steentje bijdragen aan een duurzamere wereld. Het maken van keuzes die een positieve invloed hebben op onze omgeving en ook op onszelf. Sommige initiatieven zijn al een paar jaar zeer succesvol en sommige projecten zijn nog een work in progress. Een ding is zeker: Bij Berden zijn we trots op de groene bijdrage die wij kunnen leveren. Wat voor bewuste keuzes maakt Berden zoal? Wij hebben hier een aantal van onze projecten op een rijtje gezet.

Het Goed

Berden & Het Goed

In veel gevallen worden bij nieuwe aankopen oude meubels overbodig. Dit zijn vaak meubels die nog in goede staat verkeren. Om te voorkomen dat deze goede meubelen weggegooid worden, werken wij samen met Het Goed.

Meer informatie
Plastic tassen

Plastic tassen

Bij Berden maken we gebruik van plastic tassen. Slecht voor het milieu denk je misschien, maar dat valt eigenlijk heel erg mee. Hoe kan dat nou? We vertellen je er graag meer over.

Lees meer
Zonnepanelen

Zonnepanelen & LED verlichting

Bij Berden zijn momenteel al twee panden geheel voorzien van zonnepanelen. Dit gaat de komende jaren verder uitgebreid worden, met als doel om in 2025 alle Berden panden van zonnepanelen te voorzien.

Meer informatie
Bewuste merken

Bewuste merken

Innovatief comfort en design op een duurzame manier is een grote uitdaging. Sommige merken zijn daarin erg vooruitstrevend. Graag delen wij welke merken op hun eigen manier bijdragen aan een duurzame wereld.

Lees de verhalen
^