Wandlampen buiten | een ware must-have in je buitenruimte

Je kunt je tuin, terras of balkon sfeervol verlichten met wandlampen voor buiten, het is een ware must-have. Buitenwandlampen geven niet alleen een stijlvolle touch aan je buitenruimte. Het zorgt ook voor extra veiligheid rondom je huis. Bij Berden Wonen vind je verschillende design wandlampen. Zo vind je onder andere Louis Poulsen wandlampen.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Voor iedere stijl een wandlamp voor buiten

Er zijn veel verschillende soorten buitenwandlampen beschikbaar, van moderne ontwerpen tot klassieke stijlen. Ook zijn er verschillende industriële wandlampen voor buiten. Hierbij kijk je natuurlijk naar wat je mooi vindt en wat in jouw tuin, op je balkon of terras past. Een wandlamp voor buiten is een ware finishing touch voor je buitenruimte, deze moet daarom zeker passen bij hetgeen wat je al hebt.

Waar moet ik op letten bij een wandlamp voor buiten?

Wanneer je een buitenwandlamp gaat kiezen, is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van de buitenruimte waar je de lamp wilt plaatsen. Ook houd je rekening met de stijl van jouw tuin, balkon of terras en natuurlijk je huis!

Daarbij ga je voor jezelf na waar je de wandlamp voor buiten wilt plaatsen, is het voor langs de voordeur, een paadje of als sfeerverlichting? Voor ieder doeleinde is een geschikte buitenwandlamp te vinden. Wandlampen voor buiten zijn waterdicht en zo ontworpen dat ze tegen een stootje kunnen bij de verschillende weersomstandigheden.

Buitenlamp met sensor

Wanneer je buitenwandlampen plaatst om je tuin, oprit of (voor)deur te verlichten, geeft dit een extra gevoel van veiligheid. Daarbij is het altijd prettiger thuiskomen, wanneer er een lamp aan staat.

Wanneer je kiest voor een buitenlamp met sensor, is dit helemaal ideaal. Door de ingebouwde sensor springt de lamp aan wanneer beweging wordt gedetecteerd. Dit kun je in de meeste gevallen zelf afstellen, zodat dit niet gebeurt met het kleinste of geringste. Het is wel ideaal wanneer je thuis komt en de lamp aanspringt omdat jij over de oprit of door de tuin loopt.

Design wandlampen voor buiten kopen bij Berden Wonen

Een design wandlamp voor buiten koop je bij Berden Wonen. Bekijk de collectie online of bezoek een van onze woonwinkels. We adviseren je alvorens je bezoek contact met ons op te nemen. Wij informeren je graag in welke woonwinkel je het specifieke model kunt vinden. Kom jouw favoriete wandlamp voor buiten bekijken en laat je adviseren over de mogelijkheden. Zo maak je de juiste keuze bij het kiezen van een design wandlamp voor buiten.

Ben je er uit welke wandlamp voor buiten bij jou past? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of plaats jouw order gemakkelijk online.

^