Laat je inspireren door Pot interieur

Pot Interieur, gevestigd in het Zeeuws-Vlaamse Axel, is een naam die bekend is bij elke liefhebber van design en hoogwaardige meubels. Met een winkelvloeroppervlakte van maar liefst 15.000 m², is Pot Interieur niet alleen een begrip in Nederland, maar ook in België. Ga voor meer informatie naar www.pot.nl.

Openingstijden

Maandag 10.00 - 18:00
Dinsdag 10.00 - 18:00
Woensdag 10.00 - 18:00
Donderdag 10.00 - 18:00
Vrijdag 10.00 - 18:00
Zaterdag 10.00 - 18.00
Zondag 12.00 - 18.00

Adres

Nieuwendijk 89
4571 LH Axel
011 556 20 10

Pot interieur
Pot & Berden

Pot & Berden interieur

Pot Interieur is in meer dan 100 jaar tijd uitgegroeid tot een toonaangevende woninginrichter van hoog niveau, zowel in kwaliteit als kwantiteit. Het bedrijf is in 2006 overgenomen door Berden en prikkelt de verbeeldingskracht van klanten door de presentatie van verschillende belevingswerelden. Pot Interieur is onder andere de trotse eigenaar van de grootste Cassina-studio van Europa, waar de producten op een prachtige en overweldigende manier worden gepresenteerd. In Axel zijn er tal van studio's te vinden van verschillende woonmerken. Daarnaast biedt Pot Interieur ook een uitgebreide selectie aan slaapcomfort. Al met al is een bezoek aan Pot Interieur in Axel een inspirerende en lonende ervaring in alle opzichten!

Het team van Pot interieur

Bij Pot & Berden interieur staat het leveren van kwaliteit voorop, waarbij we ons richten op persoonlijke aandacht zowel in de winkel als bij je thuis. We streven ernaar om je op zo'n breed mogelijke manier van dienst te zijn. Onze passie, ambacht en liefde voor het interieurvak groeit met de jaren, wat de kracht van ons familiebedrijf met een lange traditie benadrukt. Wij beschouwen niet alleen onszelf als één familie, maar zien ook onze klanten en leveranciers als onderdeel van onze familie.

Pot team

Merken te zien bij Pot interieur

Cassina

Cassina

Bij Pot interieur vindt u de grootste Cassina studio van de Benelux. We hebben een uitgebreide collectie met onder andere Le Corbusier, Jeanneret en Perriand.

MDF Italia

MDF Italia

De Random kast, de Tense tafel, de Flow Chair en nog meer prachtige items van het merk MDF Italia zijn te bewonderen in onze showroom.

B&B Italia

B&B Italia

De meubels zijn ware iconen in de wereld van de design meubelen. Het zijn echte eyecatchers die een ware toevoeging zijn voor uw interieur.

Vele topmerken onder één dak!

Vele topmerken onder één dak!

U bent van harte welkom om een keer een bezoek te brengen aan onze showroom. Wij helpen u graag!

^